İlker Kaleli İspanyol dizisinde başrolde!

Bir süredir ekranlardan uzak olan İlker Kaleli'nin yeni projesi belli oldu. İlker Kaleli hangi dizide yer alacak? İlker Kaleli'nin dizisi ne zaman yayınlanacak?

Volkan Usta
19 Ekim 2022 - 09:39
Kültür Sanat

Bir süredir herhangi bir projede yer almayan İlker Kaleli'nin yeni dizisi belli oldu. İlker Kaleli önümüzdeki ay çekimleri başlayacak İspanyol dizisinin başrol oyuncusu olarak kamera karşısına geçecek.

İspanyol Antenna 3 kanalının 'La Pasion Turca' adıyla çekeceği altı bölümlük dizide İlker Kaleli'nin partneri İspanya'nın dünyaca ünlü yıldızı Maggie Civantos oldu.

Inaki Penafiel'in yönetmenliğini üstleneceği dizinin 2 buçuk ay sürecek çekimleri kasımda İstanbul'da başlayıp Madrid'de devam edecek.

Yaman adında bir antikacıyı canlandıracak olan Kaleli ile Maggie Civantos'un güzel sanatlar öğretmeni ve sanat tarihi araştırmacısı Olivia'yı oynadığı dizi Türkiye İspanya hattında geçen macera, aksiyon ve tutkulu aşk konularını işliyor.


Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin