İlker Kaleli Yabancı dizisinden ayrıldı!

İlker Kaleli büyük bir heyecanla beklenen iddialı dizi Yabancı'nın kadrosundan ayrıldı... İşte detaylar...

Nurşah
29 Ağustos 2019 - 13:55
Gündem

Yeni sezon için hazırlanan iddialı dizilerden birisi olan Yabancı'nın kadrosunda büyük bir değişiklik yaşandı! Bir süredir heyecanla beklenen dizinin başrol oyuncusu İlker Kaleli son anda projeden ayrıldı!

19-08/29/ilker-kaleli-yabanci-dizisinden-ayrildi.jpg

İlker Kaleli Yabancı dizisinden ayrıldı!

Başrollerinde İlker Kaleli ve Pınar Deniz'in yer alacağı duyurulan Yabancı dizisinde son dakikada büyük bir değişiklik yaşandı. Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; Yabancı dizisinde başrolde yer alacağı bilinen İlker Kaleli projeden son dakikada ayrıldı!

19-08/29/ilker-kaleli-yeni-dizi-yabanci.jpeg

Bu ayrılığın sebebi henüz net olarak bilinmiyor fakat başarılı oyuncunun BBC'de rol alacağı projenin Tayland'da gerçekleşecek olan çekimleri sebebiyle Yabancı'dan ayrıldığı söyleniyor.  Sevilen ismin yerine kimin geçeceği de henüz belli olmadı. İlker Kaleli son olarak bir internet dizisi olan Dip'te  Berrak Tüzünataç ve Neslihan Atagül Doğulu ile birlikte rol almıştı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin