I’m Dying Up Here 2. sezon onayını alır mı?

Showtime'ın kara komedi-draması I'm Dying Up Here ismi doğrultusunda ekran macerasını sürdüren dizilerden! Peki I’m Dying Up Here 2. sezon onayını alır mı?

Volkan Küçükel
08 Ağustos 2017 - 18:46
Gündem

Showtime'ın kara komedi-draması "I'm Dying Up Here" ismi doğrultusunda ekran macerasını sürdüren dizilerden!

Bizleri 1970'li yıllarda Los Angeles'ın komedi, stand-up dünyasına götüren dizi, 10 bölümden oluşan ilk sezonunu önümüzdeki hafta ekranlara gelecek sezon finali bölümüyle tamamlayacak.

I'M DYING UP HERE 2. SEZON OLACAK MI?

Peki hikayenin devamını görebilecek miyiz? Diğer bir deyişle I'm Dying Up Here 2. sezon onayını alıp takipçilerini mutlu edecek mi?

William Knoedelseder'ın çok satan aynı isimli kitabından ekranlara uyarlanan dizi şu an Showtime kanalında yayında olan diziler içinde en düşük izlenme oranlarına sahip dizi. Gösterişsiz reyting oranlarıyla sezon finaline yaklaşan I'm Dying Up Here, daha geniş kitlelere ulaşabilmek için çabasını sürdürüyor.

17-08/08/im-dying-up-here-oyuncu-kadrosu.jpg

Bu olumsuz görünen tabloya karşın Showtime'ın üst yönetimi diziden henüz vazgeçmiş değil!

SHOWTIME YÖNETİMİ YAZAR EKİBİNİ BEKLİYOR!

Showtime Programlama Başkanı Gary Levine, kanalın TCA partisinde Deadline'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İlk sezon yazar ekibinden çekirdek bir kadro, bazı yeni hikaye fikirleri üretebilmeleri için birkaç haftayı yazarlar odasında beraber geçirecek. Umuyoruz ki, ay sonunda ikinci sezonun nereye gidebileceği konusunda bize geri dönüş yapacaklar. Bu bilgilerle birlikte yapımın geleceği üzerine bir karar alacağız."

17-08/08/im-dying-up-here-poster.jpeg

Dave Fleobette'in Michael Aguilar, Jim Carrey ve Christina Wayne ile birlikte yaratıcı ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Melissa Leo, Ari Graynor, Michael Angarano, Clark Duke, Andrew Santino, Erik Griffin, RJ Cyler, Al Madrigal, Stephen Guarino, Jon Daly ve Ginger Gonzaga gibi isimler rol alıyor.

Dizi; Dave Fleobette'in yazarlığını, Adam Davidson'ın yönetmenliğini üstlendiği birinci sezon finali bölümüyle 13 Ağustos'ta ekranlarda olacak.

"I'm Dying Up Here" 1. sezon finali "Creative Indifferences" fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin