Imposters 2. sezon onayını aldı

Bravo, komedi dizisi Imposters'ın 2. sezon onayını verdi.

Berfu Özlen
18 Nisan 2017 - 10:40
İptal - Onay

Bravo, komedi dizisi Imposter'a ikinci bir sezon için onay verdi.

Dizinin yaratıcılarından Paul Adelstein, oyuncularına Pazartesi akşamı Los Angeles'da süpriz yaparak haberi verdi.

Evlenip kandıran bir kadın!

Düzenbaz bir kadın olan Maddie'nin, farklı kimliklere bürünüp beraber olduğu adamları soymasını anlatan dizinin başrol oyuncusu, Prison Break'ten tanıdığımız Inbar Lavi. Maddie'nin kurbanları arasında ise Suburgatory'den tanıdığımız Parker Young, Home Fires ile tanınan Rob Heaps ve Marianne Rendon var. Oyuncu kadrosunda ayrıca Maddie'nin suç ortağı Max olarak Brian Benben bulunuyor. Being Mary Jane yıldızı Stephen Bishop ise Maddie'nin son kurbanı Patrick'i canlandırıyor.

Kendine has komedi tarzı

Birinci sezonu bölüm başına 1.4 milyon izleyici çeken dizinin sezon finali, 11 Nisan'da yayınlandı. NBC Universal'ın lifestyle networks direktörü Frances Berwish, dizi için "Imposters kendine has merak ve komedi öğeleri ile izleyicileri kendine çekti" dedi ve ekledi, "Geleceğin bu yetenekli yaratıcılar ve oyuncular için ne getireceğini görmek açısından çok heyecanlıyız".

10 bölümlük 2. sezonun prodüksiyonuna bu sonbaharda başlanması planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin