İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak? Azem’i bekleyen çatışma nedir? İşte yeni bölümden ilk detaylar!

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ perşembe akşamı yeni bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak. Peki İnci Taneleri 5. bölümde neler oldu? İnci Taneleri 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İnci Taneleri 6. bölümde neler olacak? İnci Taneleri dizisinin konusu ne? İnci Taneleri dizisi uyarlama mı? İnci Taneleri dizisinde kimler rol alıyor? İnci Taneleri dizisi 4. bölüm izle! İnci Taneleri reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
28 Şubat 2024 - 11:01
Kültür Sanat

BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli hikayesinin anlatıldığı projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

6.Bölüm Özeti:

Azem Cihan’la istediği gibi iletişim kuramamanın huzursuzluğu içindedir. Artık  hayatında kimi nereye koyacağını da bilememektedir. Cihan, kurşunun hesabını sormanın peşindedir. Ama bir diğer yandan da doktor Elif’le bir gönül macerasının başlangıcındadır.

Azem Dilber’in yoğun ilgisinden yorulmuş ne yapacağını bilemezken, Piraye’nin teklifiyle şirketin etkinliğine katılır. Dilber bu durumdan da rahatsız olur. Ve hayat bunların arasında Azem’i beklenmedik bir çatışmanın ortasına savurur. 

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de! 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin