İnci Taneleri yeni bölümde neler yaşanacak? Azem ve Cihan, Nehir’i bulabilecek mi? İşte yeni bölümden ilk detaylar!

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ perşembe akşamı yeni bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak. Peki İnci Taneleri 10. bölümde neler oldu? İnci Taneleri 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İnci Taneleri 11. bölümde neler olacak? İnci Taneleri dizisinin konusu ne? İnci Taneleri dizisi uyarlama mı? İnci Taneleri dizisinde kimler rol alıyor? İnci Taneleri dizisi 10. bölüm izle! İnci Taneleri reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
17 Nisan 2024 - 11:11
Kültür Sanat

BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri dizisi derinlikli hikayesi, merak uyandıran sahneleri ve birbirinden etkileyici oyunculuk performanslarıyla her hafta gündem oluşturmaya devam ediyor. 

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

11.Bölüm Özeti:

Azem ve Cihan, Nehir’i birlikte aramaya karar verir. Gerçekten baba-oğul olabilmelerinin ve ailelerini dağıtan sırrın açığa çıkmasının tek yolu budur. Zahir hala kaçaktır ve Dilber’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Piraye, Azem hakkında öğrendiklerini sindirmeye çalışıyordur.

Azem, hiç beklemediği bir anda Piraye ve Dilber ile yan yana gelince son zamanlarda yaşamak zorunda kaldığı her şeyi yeniden değerlendirir. Azem’in artık bir tercih yapması gerekecektir.

 

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de! 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin