İnsanlık Suçu neden final yapıyor?

İnsanlık Suçu neden bitti? Kanal D ekranlarının sevilen dizisinin final yapmasında Gizem Karaca uyuşturucu davasının bir payı var mı?

Nurşah
17 Mayıs 2018 - 11:39
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında 31 Mart Cumartesi akşamı ilk bölümü ile yayın hayatına başlayan dizi İnsanlık Suçu final kararı aldı! Sevilen dizi neden final yapıyor?

18-05/17/insanlik-sucu-final.jpg

 İnsanlık Suçu neden final yapıyor?

Oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Laçin Ceylan ve Deniz Uğur gibi usta oyuncuların yanısıra Kaan Yıldırım, Gizem Karaca gibi genç yeteneklerin yer aldığı Kanal D ekranlarının sevilen dizisi, aldığı final kararı ile herkesi şaşkınlığa uğrattı. 

Geçtiğimiz hafta yani 11 Mayıs 2018 tarihinde yayınlanan bölümü ile sevilen dizi, total grubunda altıncı, AB grubunda ise dördüncü olmuştu ve rakipleri olan Fazilet Hanım ve Kızları, Adı Zehra gibi dizileri geride bırakmıştı. Reytinglerde kötü bir performans sergilemeyen dizinin final kararı tüm sevenlerini büyük bir şoka uğrattı...

18-05/17/insanlik-sucu-neden-final.jpg

Dün akşam yayınlanan İnsanlık Suçu 8. bölüm fragmanı ile birlikte final kararını da izleyicilerle paylaşan Kanal D'nin bu ani kararda dizinin başrol oyuncularından Gizem Karaca'nın da adının karıştığı uyuşturucu davasının sonuçları etkili olabilir mi soruları dizinin izleyicileri tarafından sorulmaya başlandı. Kanal D, henüz bu konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Bu olayın İnsanlık Suçu final kararında herhangi bir etkisi olup olmadığını resmi bir açıklama gelene kadar bilemeyeceğiz fakat geçtiğimiz günlerde Kanal D'nin bu sezonda dizilerinin çoğunun bitirileceğine dair çıkan haberler de bu final kararını destekliyor gibi görünüyor.

İnsanlık Suçu final bölümü ile 19 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20.00'de ekranlarda olacak! Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

İnsanlık Suçu final bölümü fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin