Insecure 3. sezon onayını aldı!

Insecure 3. sezon onayını aldı! Dizi, böylelikle 06 Ağustos'ta ekranlara gelen sezonun üçüncü bölümü "Hella Open"ın ardından takipçilerini fazla bekletmeden bir sonraki sezonun onayını almış oldu.

Volkan Küçükel
08 Ağustos 2017 - 22:00
İptal - Onay

HBO, komedi dizisi "Insecure" için resmi 3. sezon onayını verdiğini duyurdu.

Issa Rae ve Larry Wilmore ikilisinin yaratıcısı olduğu; kısmen Issa Rae'nin geniş bir kitle tarafından övgü kazanan web serisi Awkward Black Girl'den ekranlara uyarlanan Insecure, 23 Temmuz'da açtığı ikinci sezonunu HBO ekranlarında sürdürüyor.

INSECURE, 3. SEZON ONAYINI ERKENDEN ALDI!

Dizi, böylelikle 06 Ağustos'ta ekranlara gelen sezonun üçüncü bölümü "Hella Open"ın ardından takipçilerini fazla bekletmeden bir sonraki sezonun onayını almış oldu.

Dizinin yıldızı Issa Rae gelişmeyi sosyal medya hesabı üzerinden şöyle duyurdu:

17-08/08/issa-rae-twitter.png

Kendi gerçek hayat sorun ve kusurlarıyla uğraşırken farklı dünyalar arasında dolanmaya çalışıp rahatsız edici günlük deneyimlerin eşlik ettiği sonsuz bir dizi ile başa çıkmaya çalışan iki siyahi kadının dostluğuna odaklanan hikayeye sahip Insecure'ün oyuncu kadrosunda Issa Rae, Yvonne Orji, Jay Ellis ve Lisa Joyce gibi isimler rol alıyor.

Rae ile birlikte Prentice Penny, Melina Matsoukas, Michael Rotenberg, Dave Becky ve Jonathan Berry projenin yürütücü yapımcılığını gerçekleştirirken; Penny ayrıca dizinin showrunner'lığını üstleniyor.

17-08/08/insecure-dizi.jpg

HBO Programlama Başkan Yardımcısı Amy Gravitt yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada dizinin izleyicilerle kurduğu bağı överken; Issa ve dizideki tüm yeteneklere teşekkürlerini iletti.

Insecure; Prentice Penny'nin yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dördüncü bölümü "Hella LA" ile 13 Ağustos tarihinde HBO ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

"Insecure" 2. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin