İntikam dizisinde şok ayrılık!

İntikam'da sürpriz ayrılık....

resim yok
31 Ağustos 2013 - 11:19
Magazin

'Revenge' dizisinin uyarlaması olarak geçen sene ekrana gelmeye başlayan 'İntikam'da sürpriz bir ayrılık yaşandı.

 

NEJAT İŞLER KRİZİ

Beren Saat’in çocukluk aşkı ‘Rüzgar’ karakterine hayat veren Nejat İşler, ani bir kararla kararla diziden ayrıldı.

 

İDDİALAR

İşler'in sette bazı oyuncularla sorunlar yaşadığı için diziden ayrılmaya karar verdiği iddia edildi.

 

ÇEKİMLERE KATILMADI

Yaz boyu Bodrum’da yaşayan, aktivist olarak birçok eyleme de katılan İşler, dizinin geçen hafta başlayan çekimlerine katılmadı.

 

BAHANESİ

Yeni sezon tanıtım çekimlerinde de yer almayan ünlü oyuncu, sağlık sorunlarını bahane gösterdi.

 

OYUNCU ARAYIŞI BAŞLADI

İşler’i bir türlü ikna edemeyen yapımcı şirket 'Rüzgar' karakterini oynayacak oyuncu arayışına girdi.

Yiğit Özşener ile masaya oturan kanal yetkilileri prensipte anlaştı. Ancak oyuncu ile anlaşma sağlanaması ihtimaline karşılık alternatif oyuncu arayışları da sürüyor.

 

GEÇEN HAFTA NE DEMİŞTİ?

Nejat İşler, geçen hafta yaptığı röportajda:


''Gezi olayları beni çok etkiledi. Sedef hastası oldum'' demişti.

 

İŞLER'İN OYUNCULUK KARİYERİ

1994 yılında rol aldığı ilk televizyon dizisi olan Gurur'dan sonra, Deli Yürek, Şehnaz Tango, Nasıl Evde Kaldım, Dedem, Gofret ve Ben, Aşk ve Gurur, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir dizilerinde oynadı. [reklam] Asıl popülerliğini ise Gülbeyaz ve Aliye adlı dizilerde yakalamıştır. 1999'da ilk sinema filmi Eylül Fırtınası'nda rol aldı. Mustafa Hakkında Her şey ve Anlat İstanbul filmleri ile sinema oyunculuğuna devam etti.

2006 yılında "Çalıntı Gözler", "Yaşamın Kıyısında" ve "İki Süper Film Birden", 2007 yılında ise "Barda" ve "Yumurta" gibi filmlerde rol aldı. 2007 yılının en popüler dizilerinden biri olan "Bıçak Sırtı" adlı televizyon dizisinde rol almıştır. 2009 sonbahar yayın döneminde başlayan Kapalıçarşı isimli dizide oynadı. 2011 yılında "Kaybedenler Kulübü" adlı filmde başrol oynamış ve yine 2011 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde oynadığı bütün rollerden farklı olarak sıradışı bir seri katil olan Ercüment Çözer rolünü canlandırmış ve bu rolü Behzat Ç. izleyicileri tarafından büyük beğeniyle karşılanmıştır.

Başrol olarak Kanal D'de yayınlanan Keşanlı Ali Destanı dizisinde başrolde Keşanlı Ali'yi canlandırmıştır. En son olarak da Kanal D'de İntikam adlı dizide Rüzgar rolünü canlandırdı.

 

 

NEJAT İŞLER'İN ÇALIŞANLARI KAZAN KALDIRIRSA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin