Setlere dönmeye hazırlanan oyuncu kim?

Ahu Yağtu, uzun bir aradan sonra setlere dönmeye hazırlanıyor.

resim yok
31 Ağustos 2013 - 10:58
Magazin

Ahu Yağtu, uzun bir aradan sonra setlere dönmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yılın Mart ayında ünlü komedyen Cem Yılmaz ile evlenen, birkaç ay sonra da Kemal ismini verdiği bebeğini dünyaya getiren Ahu Yağtu, ara verdiği setlere dönmeye hazırlanıyor.

 

KARİYER PLANLARINI ANLATTI

Ahu Yağtu, kariyer planlarını L'Officiel Türkiye dergisine anlattı.

Şu sıralar bir yandan oğluyla diğer yandan e-ticaret sitesi AU Vintage'la ilgilenen Yağtu, L'Officiel Türkiye dergisine verdiği röportajda bir taraftan da aldığı teklifleri değerlendirip eline ulaşan senaryoları okuduğunu söyledi.

 

"BENİM ASIL İŞİM OYUNCULUK"

"Benim asıl işim oyunculuk. Yıllarca bunun eğitimini aldım. Yeniden setlere dönmek için sabırsızlanıyorum."

 

SİNDİRE SİNDİRE YAPIYORUM

Yağtu, sözlerine şöyle devam etti:

"Modellik yapmaya 14 yaşında başladım. Belki erken olgunlaştım, bilmiyorum. Oyunculukta ilerlemek de benim için çok fazla vakit aldı. 2000 yılından beri dizilerde rol alıyorum aslında.

Aralıklar oldu elbette ama yine de kimse çıkıp da benim için 'Bu kız 10 küsur senedir oyuncu' demez.

Galiba her şeyi zamana yayıp sindire sindire yapmayı seviyorum. Öbür türlüsünün çok fazla örneğini gördüm. Nasıl bir gerçek içinde olduklarını anlamadan, bambaşka bir dünyaya girip bambaşka bir algı yaratıyor insanlar.

Açıkçası, o hayatları çok fazla mutluluk içinde yaşadıklarını düşünmüyorum." [reklam]

YAĞTU'NUN KARİYERİ

1978 yılında İzmir'de doğdu. Çocukluğu Karşıyaka'da geçti. Anne babası o küçükken ayrıldı. Kafasına koyduğunu yapan, yaptığının da arkasında durduğunu her fırsatta dile getiren bir genç kızdı. Hayatta her şeye erken başladı. Daha 15’inde mankenliğe başladı. 34 bedendi ve zayıflığı yüzünden giydiği hiçbir kıyafet üzerinde durmuyordu. Disiplini ve çalışkanlığı sayesinde kısa sürede en aranılan isimler arasına girmeyi başardı. Sanat okulundan mezun oldu. İstanbul’a yerleşti. Defileden defileye koşturdu.

20 yaşına geldiğinde artık modellikte istediği noktaya ulaştığına karar verip oyunculuğa adım attı. ‘90-60-90’, ‘Kampüsistan’ isimli dizilerde oynamaya başladı. 22 yaşında kendisinden 17 yaş büyük avukat Doğan Akçura’yla hayatını birleştirdi. Bu evlilik 5 yıl sürdü. Evliliği bittikten sonra hayatına yeni bir pencere daha açıp moda editörlüğüne ve stil danışmanlığına başladı.

Oyunculuk kariyerine de Kavak Yelleri, Aşk ve Ceza gibi çok izlenen dizilerle devam etti. BBG gibi yarışmalarda sunuculuk yaptı. Bir yandan da “Her kıyafet ikinci bir şansı hak eder” düşüncesiyle açtığı Second Chance isimli mağazasının işleri için koşturdu. 2011 Mart ayında Cem Yılmaz'la yolları kesişti.

 

 

BADE İŞÇİL'İN KARİYER PLANLARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin