İntikam'ın finali öncesi büyük sürpriz!

İntikam set ekibinden Beren Saat'e sürpriz veda!

resim yok
19 Şubat 2014 - 12:54
Yeni Bölüm

İntikam set ekibinden Beren Saat'e sürpriz veda!

Kanal D'nin başrollerini Beren Saat, Mert Fırat, Yiğit Özşener, Arzu Gamze Kılınç, Zafer Algöz, Alican Yücesoy, Engin Hepileri ve Ezgi Eyüboğlu'nun paylaştıkları sevilen dizisi 'İntikam'ın son çekim gününde çalışma arkadaşları Beren Saat'e sürpriz bir veda partisi düzenlediler.

 

SÜRPRİZ KARŞILAMA

Çekim yerine arabasıyla gelen Beren Saat, set ekibi tarafından kırmızı güller, renkli balonlar ve Beren Saat maskeleriyle karşılandı.

 

DUYGUSAL ANLAR

Setin son gününde ona sürpriz yapmak isteyen çalışma arkadaşları, güzel oyuncuya duygusal anlar yaşattı.

 

TEK TEK...

Bu karşılama sırasında mutluluğunu gizleyemeyen Saat, tüm ekibe tek tek teşekkür edip, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

İntikam, heyecan ve sürprizlerle dolu final bölümüyle, yarın akşam (20 Şubat Perşembe) saat 20.00'de ekrana gelecek.

 

İNTİKAM'DA YOLUN SONU!

Kanal D'nin başrollerini Beren Saat, Mert Fırat, Yiğit Özşener, Alican Yücesoy, Engin Hepileri, Arzu Gamze Kılınç ve Zafer Algöz'ün paylaştıkları sevilen dizisi 'İntikam', Perşembe akşamı yayınlanacak final bölümünün ardından ekrana veda edecek.[reklam]

SÜRPRİZLER...

'Yolun Sonu'na gelinen 'İntikam'da heyecan ve sürprizlerle dolu anlar yaşanacak.

Yağmur, adalet için girdiği bu intikam savaşında yolun sonuna gelmiştir. Hayatını ondan çalanlara hak ettikleri cezayı vermek ve özgürlüğüne kavuşmak için son oyununu oynayacaktır.

Yağmur'un gerçek kimliğini öğrenen Haldun ve Şahika ise, bu oyunda acımasız bir planla yerlerini alırlar. Düğün günü herkes kılıçlarını kuşanır...

Söylenen son yalanlarla, son hesaplaşmalarla ve son oyunla kıyamet gününe dönen düğün, herkesin kaderini değiştirecektir.

 

 

'İNTİKAM' FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin