Into The Badlands 3. sezon onayını aldı

İkinci sezonunun ortalarında olan AMC dizisi Into the Badlands'a yeni sezon onayı geldi! Dizi, üçüncü sezonuyla 2018 senesi içinde ekranlarda olacak.

İkinci sezonunun ortalarında olan AMC dizisi "Into the Badlands"e yeni sezon onayı geldi!

Kablolu yayıncı kanal AMC, dövüş sanatları temalı dizisine resmi 3. sezon onayını verdi.

INTO THE BADLANDS 3. SEZON DETAYLARI

2018 senesi içinde ekranlara gelecek üçüncü sezonun bölüm sayısı 16 olarak duyuruldu. İlk sezonun altı, ikinci sezonun ise on bölümden oluştuğu düşünülürse bizleri daha uzun bir sezon bekliyor olacak.

Into the Badlands'in izlenme oranları kanalı tatmin edici seviyede çıkmaya devam ediyor. Dizi, bölüm başına ortalama 3.6 milyon kişi tarafından izleniyor.

17-04/26/into-the-badlans-twitter.png

AMC, SundanceTV ve AMC Studios Başkanı Charlie Collier yeni sezon onayı hakkında konuşurken Into the Badlands'in televizyondaki hiçbir şova benzemediğini belirtip "Dizinin yaratıcı ve sorumluları Al Gough ve Miles Millar, Daniel Wu önderliğindeki müthiş oyuncu kadrosu, eşsiz Master Dee Dee önderliğindeki harika dövüş sanatları takımı ve dövüş direktörleri Stephen Fung & Andy Cheng ile bu heyecanlı serüveni fanlarımıza ulaştırmada katkısı olan herkese çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Dizinin arkasındaki ikili Gough ve Millar ise konuyla ilgili "Charlie, Joel, Susie ve AMC'deki tüm arkadaşlarımızla birlikte Into the Badlands yolculuğumuzu sürdürecek olmaktan dolayı heyecanlı ve minnettarız. Genişletilmiş 16 bölümlük yeni bir sezonu yapma düşüncesi hem heyecan verici hem de yorucu!" açıklamalarında bulundu.

Yürütücü yapımcı, dizi sorumlusu ve yazar ikilisi Alfred Gough ve Miles Millar'ın elinden çıkan Into the Badlands'in yürütücü yapımcı kadrosunda Stacey Sher, Michael Shamberg,David Dobkin, Stephen Fung, Michael Taylor ve Daniel Wu da bulunuyor.

17-04/26/into-the-badlans.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Daniel Wu, Marton Csokas, Orla Brady, Sarah Bolger, Aramis Knight, Emily Beecham, Oliver Stark, Madeleine Mantock, Ally Ioannides ve Nick Frost yer alıyor.

Into the Badlands, Pazar akşamları AMC ekranlarına gelmeye devam ediyor. Dizi, sezonun yedinci bölümü "Black Heart, White Mountain" ile 30 Nisan'da kaldığı yerden devam edecek. Into the Badlands'in ikinci sezon finali 21 Mayıs'ta gerçekleşecek.

"Into the Badlans" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin