İpek Filiz Yazıcı, Yağmur Tanrısevsin ve daha niceleri! AVM turu...

Birçok ünlü isim AVM turunda kameralara takıldı...

Pınar Alçiçek
04 Ağustos 2023 - 10:16
Magazin

CANSEL ELÇİN - ZEYNEP TUĞÇE BAYAT

23-08/04/zeynep-tugce-bayat-cansel-elcin.JPG

BAŞ BAŞA ALIŞVERİŞ

Ekranların iki başarılı ismi Cansel Elçin ve eşi Zeynep Tuğçe Bayat geçtiğimiz gün AVM'de görüntülendi. Akşam saatlerinde AVM'ye gelen çift, ilk olarak meydan katında gerçekleşen bir davete katıldı. Sonrasında kısa bir alışveriş turu yapmayı ihmal etmeyen Elçin ve Bayat çifti, günün sonunda baş başa akşam yemeği yiyip uzun süre sohbet ettiler.

İPEK FİLİZ YAZICI

23-08/04/ipek-filiz-yazicioglu.JPG

ŞIKLIĞI İLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Ekranların genç ve güzel oyuncusu İpek Filiz Yazıcı, önceki gün AVM'de görüntülendi. Tek başına AVM'ye gelen güzel oyuncu, bir süre mağazaları dolaşıp sezon ürünlerini inceledi. Ardından yine aynı alanda bulunan bir davete katılan İpek Filiz Yazıcı'na sevenleri yoğun ilgi gösterdi. Bu ilgiye kayıtsız kalmayan ve sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektiren güzel oyuncu, sonrasında ise arkadaşlarıyla bir araya gelip sohbet etti.  Güzel oyuncu şıklığı ve tarzıyla da göz kamaştırdı.

EZGİ EYÜBOĞLU

23-08/04/ezgi-eyupoglu-1691133734.JPG

BEYAZLAR İÇİNDE

Güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu, önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına AVM'ye gelen güzel oyuncunun ilk durağı meydan katı oldu. Burada bir etkinliğe katılan Eyüboğlu, beyazlar içindeki şıklığı ve sade güzelliğiyle dikkat çekti.

FULYA ZENGİNER

23-08/04/fulya-zenginer.JPG

TEK BAŞINA

Fulya Zenginer, geride bıraktığımız gün AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına AVM'ye gelen güzel oyuncu, bir süre mağazaları dolaşıp alışveriş yaptı sonrasında ise akşam yemeği yemeği için yakın dostlarıyla bir araya geldi. Uzun süre kaldığı mekanda dostlarıyla hasret gideren Zenginer, yemek sonrası bir davete katılmak üzere arkadaşlarının yanından ayrıldı.

YAĞMUR TANRISEVSİN

23-08/04/yagmur-tanrisevsin.JPG

YOĞUN İLGİ

Ekranların güzel ve başarılı oyuncularından Yağmur Tanrısevsin, önceki gün AVM'de görüntülendi. Tek başına alışverişe çıkan güzel oyuncu, özellikle yabancı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Oynadığı diziler ve rol aldığı reklam filmleriyle geniş kitlelere ulaşan Tanrısevsin, AVM'de kaldığı süre boyunca, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirip yanına gelenlerle sohbet etti. Neşeli ve eğlenceli halleriyle dikkat çeken Tanrısevsin'in spor tarzı ve şıklığıyla dikkatlerden kaçmadı. 

DERYA TUNA

23-08/04/derya-tuna.JPG

TORUN ALIŞVERİŞİ BAŞLADI

Geçtiğimiz gün AVM'de görüntülenen Derya Tuna, torun heyecanı yaşadığını dile getirdi. Yasemin Şefkatli ile 2021 yılında evlenen İdo Tatlıses, baba olma heyecanı yaşarken müstakbel babaanne Derya Tuna da, "Büyük bir heyecan ve sevinçle torunlarımı bekliyorum. Gelinim ve oğlum bu güzel haberle beni çok mutlu ettiler. İkisini de çok seviyorum ama artık torunlarımı daha çok severim" diyerek muhabirlerin sorduğu soruları içtenlikle yanıtladı. Mutluluğu yüzünden okunan Tuna, "Cinsiyetleri henüz belli değil, yoksa hemen alışverişe başlayacağım ama yine de bebek mağazalarını şimdiden dolaşmaya başladım" diyerek AVM'de alışveriş turuna çıktı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin