İptal edilen Wrecked dizisinin oyuncuları başka projelere yönelmeye başladı!

Wrecked oyuncularından Will Greenberg, NBC'nin hikayesi bir kilise korosunun etrafında şekillenen yeni komedi dizisi projesinin oyuncu kadrosuna katıldı.

TBS'in üç sezonun ardından iptal edilen komedi dizisi Wrecked'in son bir sezon için geri dönme ihtimali söylentileri kulislerde dolaşırken, dizinin oyuncuları kendilerine yeni projeler bulmaya başladı bile!

WILL GREENBERG BU KEZ NBC DİZİSİNDE!

Wrecked'in Todd Hinkle'ı Will Greenberg, Amerikan ulusal kanallarından NBC'nin bir kilise korosunun etrafında şekillenen hikayeye sahip yeni komedi dizisi projesinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

19-02/23/will-greenberg.jpg

OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENMEYE BAŞLADI!

Lesley Wake Webster, Jason Winer ve 20th Century Fox TV'nin arkasında olduğu dizinin oyuncu kadrosuna katılan ilk isimler Bradley Whitford ve Anna Camp ikilisi olmuştu.

Webster'in senaryosunu kaleme alıp, Winer'ın deneme bölümü yönetmenliğini üstlendiği dizinin hikayesi; ABD'nin kuzeydoğusundaki sekiz vakıf üniversitesinin oluşturduğu Sarmaşık Birliği olarak bilinen Ivy Ligi'nde müzik profesörlüğü yapan birinin (Whitford) kırsal bir kilisenin korosunun yönetmenliğini üstlenmesiyle gelişen gülünç olayları konu ediniyor.

19-02/23/wrecked-dizisi.jpg

The Grinder, Halt and Catch Fire gibi dizilerde de karşımıza çıkmış olan Greenberg, hikayede Ginny'nin (Camp) eski kocası Wayne karakteriyle yer alacak. Garsonluk yaparak geçimini sağlayan boşanmış bir anne olan Ginny aynı zamanda kilise korosunda piyano çalmmakta ve koronun fiili yöneticiliğini üstlenmektedir.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

20th Century TV yapımcılığındaki dizide Webster ve Whitford ile birlikte Winer, Small Dog Picture Company'den Jon Radler yürütücü yapımcı olarak görev yapan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin