İrem Derici'den ilan-ı aşk!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, yeni bir aşka yelken açtı. Derici, yönetmen Gökhan Fırat ile sarıldığı karesini sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

ozan
13 Kasım 2023 - 10:24
Magazin

Yaptığı her şarkıyla olay olan İrem Derici, yaşadığı aşklarla da olay yaratıyor. Derici'nin son olarak fotoğrafçı Gökhan Fırat ile adı aşk dedikodularına karışmıştı. 

Yaklaşık bir ay önce  sosyal medya hesabından Atakan Işıktutan ile ayrıldığını ilan eden İrem Derici, “Korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük, yıpranmamak ve sonrasında daha da kırılmamak adına” demişti.

Geçtiğimiz gün ise fotoğrafçı Gökhan Fırat ile el ele bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayarak ilişkisini duyuran İrem Derici, aşkını açıklamış oldu.

23-11/13/11.jpg

Derici, paylaşımına “Ve özlediğinde hırçınlaşanlar vardır” notunu düştü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin