İrem Helvacıoğlu'dan bebek ziyareti!

Sen Anlat Karadeniz'in sevilen oyuncusu İrem Helvacıoğlu yakın arkadaşı Sebile Ölmez'in bebeğini ziyarete gitti.

Nurşah
06 Aralık 2018 - 16:13
Magazin

Sen Anlat Karadeniz dizisinin başarılı oyuncusu İrem Helvacıoğlu yakın arkadaşı sosyal medya fenomeni Sebile Ölmez ve eşi Emre Ölmez'in bebeğini ziyarete gitti! Sevilen oyuncu bu güzel anları sosyal medya hesabından paylaştı!

 18-12/06/irem-helvacioglu-sebibebi.jpg

Başarılı oyuncu bebek ziyaretinde!

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakteri ile izleyicinin gönlüne taht kurdu. Geçtiğimiz sezonun en başarılı dizilerinden birisinde rol alan ve yıldızı giderek parlayan güzel oyuncu, yakın arkadaşı Sebile Ölmez ile eşi Emre Ölmez'in bebeklerini ziyarete gitti!

28 yaşındaki güzel oyuncu, Sebile ve Emre Ölmez çiftinin bebeklerini büyük bir heyecanla beklemişti. Bebek Venüs'ü kucağına alan İrem Helvacıoğlu sosyal medya hesabı Instagram üzerinden bu güzel anı takipçileri ile "3,2,1! Teyzesinin nohutu büyüyor" notu ile paylaştı. İrem Helvacıoğlu ile Sebile Ölmez arasındaki dostluk ise aynı evi paylaştıkları günlere dek uzanıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin