İrem Sak, Birkan Sokullu ve Celil Nalçakan gibi beklenen oyuncular ekranlara dönüyor!

Uzun süredir çalışmaları devam eden Hayat Gibi dizisinin son hazırlıkları tamamlanıyor.

Merve Mutlu
28 Ocak 2019 - 15:05
Yeni Bölüm

Uzun bir zaman önce müjdesi verilen ve kadrosu belli olan, Medyapım imzalı Hayat Gibi dizisinin Mart ayında ekranlarda olması planlanıyor. 

Amerika'da 2016 yılından itibaren 42 dakikalık bölümler halinde yayınlanmaya başlayan "This is us" dizisinin Türkiye uyarlaması olacak olan Hayat Gibi dizisi, uzun bir süredir ekranlarda görülmeyen ama sevilen ve ilgiyle izlenen oyuncuları bir araya getirerek seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

19-01/28/hayat.png

Celil Nalçakan, Songül Öden, Alper Saldıran, Birkan Sokullu, Olgun Toker, İrem Sak gibi başarılı isimleri bir araya getiren, senaryosunu Deniz Madanoğlu'nun yazdığı, yönetmenliğini ise Merve Girgin'in üstlendiği dizi Hayat Gibi'nin Mart ayından itibaren seyirci karşısında olması planlanıyor. 

Hayat Gibi dizisinin konusu:

Hayat gibi dizisinin konusu ise, birbirinden apayrı hayatlar yaşayan kişilerin yollarının kesişmesini konu alıyor. Bu kişilerin tek ortak noktası ise aynı gün doğmuş olmaları. 

Karakterlerden biri, evli ve üçüz bebek bekliyor. Diğer karakter, popüler bir dizinin oyuncusu ancak kariyeri tam da istediği gibi gitmiyor. Dizinin diğer karakteri ise evli ve oldukça mutlu. Bu üç karakterin yolları 36.yaş günlerinde kesişiyor ve o gün hayatlarında önemli anlar yaşanıyor.

Hayat Gibi dizisinin afişi :

19-01/28/hayat-gibii-1548676539.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin