İrem Sak komediyi bırakıyor!

Güldür Güldür Show ile ünlenen sevilen oyuncu İrem Sak, artık komediyi bıraktığını açıkladı!

Nurşah
30 Temmuz 2018 - 15:12
Magazin

Güldür Güldür Show'un sevilen ismi İrem Sak geçtiğimiz günlerde, ekipten ayrıldığını bildirmişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından başarılı oyuncu komediyi bıraktığını da açıkladı!

18-07/30/irem-sak-yeni-dizi.jpg

Yeni sezonda yepyeni bir İrem Sak göreceğiz!

Güldür Güldür Show ve İnsanlar Alemi gibi sevilen komedi programlarının yanında, Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı Yalan Dünya adlı komedi dizisinde yer alan İrem Sak artık kendisine yeni bir yol çizeceğini belirtti... Yeni imajı ile hayranlarının beğenisini kazanan sevilen oyuncu, yeni sezona sürprizlerle başlayacağını işaret etti. 

"Yeni sezonda bir dram dizisiyle sevenlerimin karşısına çıkacağım." diyen İrem Sak, gelecek dönemlerde dizi ve programların yanında sinema ile de ilgileneceğini belirtti. Aranan komedi oyuncusu, yeni kararları ile gelecek sezonun en çok merak edilen isimleri arasına girecek gibi görünüyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin