Barış Kılıç'ın yeni dizisi belli oldu!

Ekranlarının sevilen yüzü Barış Kılıç yeni dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

Nurşah
30 Temmuz 2018 - 16:00
Magazin

Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre Barış Kılıç yeni dizisi ile gelecek sezon izleyici karşısında olacak... Sevilen oyuncunun yeni projesi hakkında merak edilenler!

 18-07/30/baris-kilic-yeni-dizi-kuyu.jpg

Barış Kılıç Kuyu dizisi kadrosuna katıldı!

Son olarak 2017 senesinde yayınlanan Evlat Kokusu adlı dizide Aslan karakteri ile karşımıza çıkan Barış Kılıç, Most Productions'un önümüzdeki sezon için yayına hazırladığı Kuyu dizisi ile anlaştı... 40 yaşndaki başarılı oyuncuya başrollerde sevilen oyuncular Leyla Tanlar ve Nur Fettahoğlu eşlik edecek.

Oyuncu seçme çalışmaları hala devam etmekte olan dizinin çekimleri ise önümüzdeki günlerde İznik'te yapılmaya başlanacak. Henüz hangi kanalda yayınlanacağına dair net bilgiler olmayan Kuyu dizisi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin