Netflix dizisi The Good Cop için ilk fragman yayınlandı!

Baba-oğul polisiyesi The Good Cop dizisi için ilk fragman yayınlandı. The Good Cop ne zaman başlayacak? The Good Cop dizisinin konusu...

Dijital yayın platformu Netflix'in Tony Danza'lı yeni komedi soslu polisiye dizisi "The Good Cop" için ilk fragman yayınlandı.

THE GOOD CUP 1. SEZON 21 EYLÜL'DE!

Aynı isimdeki İsrail yapımı diziden Andy Breckman tarafından uyarlaması gerçekleştirilen The Good Cop'ın 10 bölümden oluşan ilk sezon bölümleri 21 Eylül tarihinde Netflix platformunda izleyiciyle buluşacak.

18-07/30/the-good-cop-foto.jpeg

THE GOOD COP DİZİSİNİN KONUSU

Dizinin hikayesinin merkezinde prensip sahibi olmayan, sokakların içinden gelen kötü şöhretli, NYPD'den emekli polis baba Tony Sr. (Tony Danza) ve dürüst, kurallara bağlı, Brookly'nin en zorlu davaları üzerinde çalışırken bile prensiplerinden şaşmayan polis oğlu Tony Jr. (Josh Groban) yer alıyor.

Birlikte yaşamak zorunda kaldığı babasının, işinden aşk hayatına kadar hemen her alanda kendisine öğütlerde bulunması Tony Caruso Jr.'ın sabır ve ahlakının ciddi bir sınavdan geçmesine neden olacaktır.

18-07/30/the-good-cop-dizisi-1532962241.jpeg

THE GOOD COP OYUNCU KADROSU

The Good Cop'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Monica Barbaro (Cara Vasquez), Isiah Whitlock, Jr (Burl Loomis), Frank Whaley (Joseph Privett) ve Bill Kottkamp gibi isimler rol alıyor.

18-07/30/the-good-cop-netflix.jpeg

Pat Irwin'in müziklerini yaptığı dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Andy Breckman, Randy Zisk, Howard Klein ve Tony Danza'dan oluşuyor.

"The Good Cop" resmi fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin