Mr. Mercedes 2. sezon için fragman yayında!

Stephen King eserinden uyarlanan Mr. Mercedes dizisinin 2. sezonu için ilk fragman yayınlandı. Mr. Mercedes 2. sezon ne zaman başlayacak?

AT&T Audience Network'ün Stephen King romanından uyarlanan dizisi "Mr. Mercedes"in 2. sezonu için ilk fragman yayınlandı.

MR. MERCEDES 2. SEZON 22 AĞUSTOS'TA BAŞLIYOR!

Stephen King'in Mr. Mercedes, Finders Keepers ve End of Watch'ı içeren Bill Hodges Üçlemesi'nin ağırlıklı olarak ikinci kitabına dayalı olarak hazırlanan yeni sezon, ilk sezonda olduğu gibi 10 bölümden oluşuyor.

İkinci sezon bölümleri 22 Ağustos tarihinden itibaren izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

MR. MERCEDES DİZİSİNİN KONUSU

Harry Treadaway ve Brendan Gleeson ikilisinin başrolleri paylaştığı, Sonar Entertainment yapımcılığında hazırlanan Mr. Mercedes'in kısaca konusunu hatırlamak gerekirse;

Brady Hartsfield (Treadaway) isimli kaçık bir katil, işlediği cinayetlerin ardından e-mailler ve gizli notlar bırakarak, emekli dedektif Bill Hodges'ı (Gleeson) gizlice oyunun içine çekmeye çalışır. Dedektifin bundan sonra hayattaki tek gayesi katili yakalamak olacaktır.

18-07/31/mr-mercedes.jpg

MR. MERCEDES 2. SEZON OYUNCU KADROSU

Jharrel Jerome (Jerome Robinson), Scott Lawrence (Peter Dixon), Breeda Wool (Lou Linklatter), Justine Lupe (Holly Gibney), Nancy Travis (Donna Hodges) ve Holland Taylor (Ida Silver) dizinin yeni sezonunda izlemeye devam edeceğimiz isimler.

İLGİLİ İÇERİK

Jack Huston (Boardwalk Empire) "Brady Hartsfield'in doktoru Dr. Felix Babineau", Tessa Ferrer (Grey's Anatomy) "Dr. Babineau'nun karısı Cora Babineau" ve Maximiliano Hernandez (Sicario) "Antonio Montez" karakterleriyle yeni sezonun yeni yüzleri olacaklar.

Yeni sezon senaryosunu yine David E. Kelley (Big Little Lies) kaleme alırken, Jack Bender (Under the Dome) yönetmen koltuğunda oturmaya devam edecek.

"Mr. Mercedes" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin