The Last Ship 5. ve final sezonu ne zaman başlıyor? 5. sezondan ilk görüntüler!

TNT'nin aksiyon dolu dizisi The Last Ship'te sona yaklaşıyoruz. The Last Ship 5. sezon ile ilgili detaylar ve yeni sezondan ilk fragman...

Geçtiğimiz aylarda yapılan duyuruyla son sezonu olacağı açıklanan "The Last Ship"in 5. ve final sezonunun ne zaman başlayacağını artık biliyoruz.

THE LAST SHIP FİNAL SEZONU 09 EYLÜL'DE BAŞLIYOR!

William Brinkley'in romanına dayanarak televizyon ekranlarına uyarlanan, dünyayı ölümcül bir virüsten kurtarma mücadelesine tanıklık ettiğimiz TNT dizisi 09 Eylül'de final sezonunun prömiyerini gerçekleştirecek.

18-07/31/the-last-ship-5-sezon.jpg

10 bölümden oluşacak son sezon için ilk teaser video da izleyiciyle paylaşıldı.

THE LAST SHIP 5. SEZON HİKAYESİ

İlk bölümden bu yana izleyiciyi aksiyona fazlasıyla doyuran ve sürükleyiciliğiyle dikkat çeken The Last Ship'in yeni sezonunda dünya, nihayet halkı harap eden ölümcül virüsten kurtuluyor ancak küresel siyasi huzursuzluk ve çekişmeler devam ediyor.

18-07/31/the-last-ship-twitter.jpg

THE LAST SHIP OYUNCU KADROSU VE REYTİNGLERİ

Eric Dane, Bridget Regan, Adam Baldwin dışında Charles Parnell (Pariah), Travis Van Winkle (Heart of Dixie), Marissa Neitling (Leverage), Christina Elmore (Fruitvale Station), Jocko Sims (Masters of Sex), Bren Foster (Days of Our Lives), Kevin Michael Martin, Emerson Brooks (Captain America: Winter Soldier) ve Jodie Turner Smith (Newness) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran yapım kablolu kanal dizileri toplam izleyici sayısında geçtiğimiz yaz döneminin ilk beşi içinde yer alırken tüm platformlarda 24 milyon izleyiciye ulaşmıştı.

Ortak yaratıcılar Hank Steinberg ve Steven Kane ile birlikte ünlü film yapımcısı Michael Bay, Brad Fuller, Andrew Form ve yönetmen Paul Holahan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"The Last Ship" "Beast" 5. sezon teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin