İsimsizler dizisi konusu ve karakterleri

Barakuda Film ile Es Film’in ortak olarak yapımını üstlendiği İsimsizler dizisi yayınladığı tanıtım fragmanlarıyla şimdiden izleyiciden tam not aldı. Merakla beklenen dizinin konusu ve karakterleri hakkında detaylı bilgi haberimizde.

Sibel Karagöl
20 Mart 2017 - 21:47
Gündem

Barakuda Film ile Es Film’in ortak olarak yapımını üstlendiği İsimsizler dizisi yayınladığı tanıtım fragmanlarıyla şimdiden izleyiciden tam not aldı. 

2017'nin en iddialı projelerinden olan İsimsizler'in yapımcılığını Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici’nin üstlendiği İsimsizler'in yönetmen koltuğunda ise Filinta dizisinden tanıdığımız Osman Kaya oturuyor.

Bu vatanın isimsiz kahramanları asla tükenmeyecek” sloganıyla ekranlara gelecek dizinin senaryo ekibinde ise Mustafa Burak Doğru, Serkan Birlik, Ayça Mutlugöl ve Hale Çalap'ın yer alıyor.

17-03/20/tamami.png

İsimsizler Konusu

Vatanına sevdalı bir kaymakam ve 7 kişilik ekibinini hikayesini konu alan İsimsizler'in başrolü Fatih karakterini Uğur Güneş canlandırıyor. Genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayı olan Fatih, Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmış, görevine başlmak için ülkeyi terk etmek üzereyken Virankaya’dan gelen acı haberle kararını ve hayatını değiştirir. Virankaya Kaymakamı'nın şehit haberiyle etkilenen Fatih, yetkililerin desteğini alarak yeni kaymakam olmaya gönüllü olur.

İsimsizler Oyuncuları

Virankaya’da zor şartlar altında düşmanla zaman zaman omuz omuza zaman zamansa psikolojik olarak savaşan ve bayrağına büyük bir tutku ile bağlı olan ekibin üyelerinden Hasan, Ahmet, Murat'ı tanıyalım.

Hasan  (Bülent Alkış)

17-03/20/hasan-1490034242.png

Silah kullanmada bir adım önde, düşündüğünü söylemekten çekinmeyen Özel Harekat Polisi keskin nişancı Hasan'ın lakabı Dayı'dır. Dürüst karakteriyle insanların saygısını kazanan Dayı, çevresindekilerin çekinmelerine sebep olan sert mizaca sahiptir.

Ahmet (Taner Ertürkler)

17-03/20/ahmet.png

Terörle mücadele bölümünden başarılı bir emniyetçi olan Ahmet, defalarca kahramanca hizmetlerinden ötürü ödül almıştır. Operasyonları seven Ahmet, aynı zamanda ailesine ve çocuklarına çok bağlıdır.

Murat (Çağkan Çulha)

17-03/20/murat.png

Polis özel harekatta görev yapan Murat çocuk yaşta üvey babası tarafından eziyet gören annesini kurtarmak için bıçakla adam yaralamak suçundan hüküm giymiştir. Farklı ve zor bir hayat hikayesi olan sert gönünüşünün altında büyük bir kalp saklayan Murat, Özel Harekat Polisi'dir.

İlk bölümünün çekilmesi 22 gün sürmüş olan dizi hiçbir masraftan kaçınmayarak 2017'nin en iyi dizisi olacağının sinyallerini veriyor. Tarihin tozlu raflarından karakterleri ince ince işleyen İsimsizler 27 Mart Pazartesi akşamı seyircisiyle buluşacak.

 



Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin