"İstanbul Ansiklopedisi"nin yönetmenine bir ödül daha!

Selman Nacar, 43. İstanbul Film Festivali’nde ‘En İyi Yönetmen’ ödülünün sahibi oldu. Yönetmenliğinin yanı sıra senaryo, kurgu ve yapımcılığını da üstlendiği ‘Tereddüt Çizgisi’ ise En İyi Kadın Oyuncu ve FIPRESCI ödüllerine layık görüldü.

Berfin Sengil
02 Mayıs 2024 - 09:16
Viral

Tims&B Productions’ın geçtiğimiz aylarda sete çıkan yeni Netflix projesi ‘İstanbul Ansiklopedisi’nin senaryosunu ve yönetmenliğini üstlenen başarılı isim Selman Nacar, 43. İstanbul Film Festivali’nde En İyi Yönetmen ödülünü kazandı. Nacar’ın yönetmenlikle birlikte senaryo, kurgu ve yapımcılığını da üstlendiği ‘Tereddüt Çizgisi’ aynı zamanda En İyi Kadın Oyuncu ve FIPRESCI ödüllerinin de sahibi oldu.

Tims&B Productions’ın yapımını, Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği ve Selman Nacar imzası taşıyan ‘İstanbul Ansiklopedisi’ yakında Netflix’te izleyicilerle buluşacak. Dizi, farklı kuşaklardan gelen, farklı kültürel atmosferlerde yetişmiş; istekleri, sırları, yalanları bambaşka olan ve birçok zıtlıklar barındıran Nesrin ile Zehra’nın hikayesine odaklanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin