İstanbul İçin Son Çağrı yine Netflix Top 10'de!

Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerindeki İstanbul İçin Son Çağrı zirvedeki yerini koruyor. Üçüncü haftayı geride bırakan film, seyircinin ilgisiyle halen Netflix Top 10'de yer alıyor. Peki İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı filmi nerede yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı filminde kimler rol alıyor? İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu ne? İstanbul İçin Son Çağrı nerede çekildi? İstanbul İçin Son Çağrı uyarlama mı? Beren Saat kimdir? Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Berfin Sengil
13 Aralık 2023 - 10:30
Kültür Sanat

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı İstanbul İçin Son Çağrı, yayına başladığının üçüncü haftasında da Netflix Top 10'de yer almayı sürdürüyor.

İstanbul İçin Son Çağrı, 2,700,000 saat izlenme ve 1,800,000 görüntülenmeyle listede 6. sırada bulunuyor. Sonuçlara göre Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'un filminin 17 günlük izlenmesi 32,300,000 saate ve görüntülenmesi 21,300,000 gibi büyük bir rakama ulaştı.

Ne Anlatıyor?

Mehmet ve Serin İstanbul'daki hayatlarından uzakta, New York'ta havaalanında tesadüfen karşılaşır. Onları heyecan ve tutku dolu bir macera bekler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin