İstanbul'dan Rus­sell Brand geçti!

Ünlü İngiliz komedyen Russell Brand, stand up şovu ile önceki akşam Maslak TİM Show Center'da sahne aldı.

resim yok
25 Kasım 2013 - 13:03
Magazin

Ünlü İngiliz komedyen Russell Brand, stand up şovu ile önceki akşam Maslak TİM Show Center'da sahne aldı.

 

KIRDI GEÇİRDİ

Dünyaca ünlü komedyen, oyuncu, yazar, tv ve radyo programcısı Russel Brand, Maslak TİM Show Center'da önceki akşam izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.

 

İLK DÜNYA TURNESİ

İlk dünya turnesi 'Messiah Complex' kapsamında İstanbul'a gelen Brand, yerli ve yabancı hayranları tarafından yoğun ilgi gördü.

 

DÖRT LİDERDEN BAHSETTİ

Brand, ikinci kez geldiği İstanbul için;

 

''Uzun bir aradan sonra yine buradayım, İstanbul'u çok özlemişim. Kesinlikle daha sık gelmeliyim'' diyerek şovuna başladı.

 

Brand, kendi hayatında önemli bir yer tuttuğunu belirttiği dört lider üzerine kurduğu 'Messiah Complex' gösterisinde, Mahatma Ghandi, Malcolm X, Che Guevara ve İsa'nın yanı sıra tüm dünya liderlerinden de sahnesinde bahsetti.

 

Yaklaşık 2.5 saat süren kahkaha dolu gecede Brand'i izlemeye gelenler arasında Janset, Tuğba Özerk ve nişanlısı Fatih Cesur, Nil Karaibrahimgil gibi isimler vardı.

 

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isimler, Brand ile Cem Yılmaz'ı karşılaştırmaları istendiğinde, ''Cem Yılmaz bambaşka'' cevabını verdi.

 

Ünlü komedyene ait detaylar:

 

* Russell Brand, 1975'te Essex'te dünyaya geldi. Fotoğrafçı Henry Brand ile Barbara Nichols'ın tek çocuğu olan Brand, ilişkilere olan güvenini henüz çocukken kaybetti.

* Ailesi o henüz altı aylıkken boşanan ünlü komedyen, verdiği röportajlarda çocukluğu için "Yalnız ve terk edilmiştim. Bu her şeye yansıdı" yorumunu yapıyor.[reklam]

* 8 yaşındayken annesinin kansere yakalanması ve akrabalarıyla yaşamak zorunda kalması da Brand'in hayata bakışını çok etkiledi.

* 14 yaşındayken bulimia ile tanışan Brand, 16 yaşındayken annesinin sevgilisiyle yaşadığı bir kavganın ardından evini terk etti.

* İlk sahne performansını 15 yaşında okul müzikalinde gerçekleştiren Brand, oyuculuk eğitimine prestijli tiyatro okullarında devam etti. Ancak uyuşturucu ve alkol bağımlılığı nedeniyle okullarda başarılı olamadı. Gittiği bütün okullardan bu nedenle atılan Brand, içindeki tutku sayesinde yaşadıklarını başarılı bir stand-up kariyerine çevirmeyi başardı.

* 2000 yılında katıldığı ve dördüncü olarak tamamladığı Hackney Empire New Act of the Year adlı yarışmadaki stand-up gösterisiyle, sahip olduğu yeteneğin ilk sinyalini verdi.

* Brand'in bir stand-up fenomenine dönüşmesi ise Edinburgh Festivali'nde sergilediği 'Better Now' (2004) ve 'Eroticised Humour' (2005) adlı ilk ciddi performanslarıyla gerçekleşti.

* Brand, 2000 yılında MTV UK'de başladığı televizyonculuk kariyerinde şimdiye kadar çok sayıda program hazırlayıp sundu.
Brand, televizyondaki büyük çıkışını 2004 yılında başlayıp üç sene boyunca sunduğu 'Big Brother's Big Mouth' adlı programla yaptı.

* 2008 ve 2009 yıllarında MTV Video Müzik Ödülleri'ni sunan Brand, 2008 yapımı romantik komedi filmi 'Forgetting Sarah Marshall'daki performansıyla beğeni topladı. Brand'in, Kristen Bell ile başrolü paylaştığı filmdeki oyunculuğu büyük övgü aldı.

* Yine aynı yıl Adam Sandler'la oynadığı 'Bedtime Stories' adlı film ise ona dünya genelinde daha büyük bir popülerlik kazandırdı.

* 2006-2009 arası The Guardian gazetesinde spor köşesi yazan Brand, ara ara gazeteye yazı yazmaya devam ediyor.

* İlk işten atılma olayını; 11 Eylül saldırılarının ertesi günü çalıştığı MTV stüdyolarına Usame bin Ladin kılığında gidince yaşadı.

* Brand, bu sene GQ ödül töreninde; sponsor Hugo Boss modaevinin Naziler ile olan geçmişteki ilişkisinden bahsedince salondan çıkartıldı.

 

 

CEM YILMAZ'IN AVUSTRALYA'DAN İLGİNÇ İZLENİMLERİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin