İstanbullu Gelin 2. bölüm fragmanında Faruk'a niyet Fikret'e kısmet

Star Tv ekranlarında bomba etkisi yaratan İstanbullu Gelin’in 2. bölüm fragmanları seyirciyle buluştu.

Sibel Karagöl
09 Mart 2017 - 18:47
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarında bomba etkisi yaratan İstanbullu Gelin’in 2. bölüm fragmanları seyirciyle buluştu.

17-03/09/ig1.jpg

Faruk’un annesi Esma hanımın azarlamasıyla İstanbullu gelinimiz Süreyya konağı terk ediyor ve İstanbul’a dönmek için otobüse biniyor. Otobüsün önünü kesen Faruk, annem aşkımızın gerçek olduğunu görünce ikna olacak diye Süreyya’yı avutuyor. Süreyya ise ben annenle senin savaşının bir parçası olamam diyerek bağırıyor. Esma hanımın aklında ise başka planlar dönüyor olacak ki, Faruk için istediği İpek’i sen Esma Boran’ın gelinisin diyerek mutlu ediyor. Süreyya ve Faruk evlendirme dairesinden mutlu bir şekilde çıkarken fonda Esma hanımın, Faruk’ la evlenmiş olabilirsin ama sen benim gelinim değilsin diyen sesi çınlıyor. Süreyya ise kendini ben Faruk’un eşiyim diye savunuyor.

İstanbullu Gelin’in 2. bölüm 2. fragmanında İpek, Boran’lara gelin oluyor! İpek, Faruk'a niyet edilirken, Fikret'e kısmet oluyor. Esma hanımın Faruk için düşündüğü gelin adayı İpek’i, diğer oğlu Fikret için isteyince herkesi şaşırtıyor. Konak sakinleri yemek sofrasında gergin bir şekilde otururken kapıdan içeri İpek süzülüyor. İpek şokunu Faruk ile yeni gelinimiz nasıl atlatacak?

 

İstanbullu Gelin 2. bölüm 3. fragmanında ise otobüsten inmek istemeyen Süreyya, şoföre Faruk için "bu beyfendiyi aşağı indirebilir misiniz?" diye sesleniyor ve otobüsteki herkesin gülümsemesine sebep oluyor. Faruk, otobüs şirketinin sahibi olduğunu gülerek Süreyya’ya hatırlatıyor. Otobüsten, ağlamaklı bir ses tonuyla niye kaçamıyorum senden diye söylenirken Faruk, Süreyya’yı bir anda öpüyor. Sonrasında ise Faruk ve Süreyya’nın aşk kokan mısralarına yer veriliyor.

İstanbullu Gelin 2. bölümü ile 10 mart Cuma akşamı saat 20:00 ‘da Star TV ekranlarında yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin