İstanbullu Gelin dizisi 70. yeni bölümde Anastasia krizi yaşanacak!

Star tv'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'de ortalık karışacak.

Merve Mutlu
01 Şubat 2019 - 16:49
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz'in rol aldığı, İpek Bilgin, Salih Bademci, Güven Murat Akpınar, Dilara Aksüyek gibi oyuncuların da eşlik ettiği İstanbullu Gelin adlı dizi, cuma akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. 

Annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın; aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin gitmesiyle başlayan dramatik bir aşk hikayesini konu alan İstanbullu Gelin dizisinin 70. bölümünde Anastasia krizi ortalığı karıştıracak. 

19-02/01/80232.jpg

İstanbullu Gelin 70. bölümde neler olacak?

Dizinin yayınlanan ön izlemesinde, daha önce evde kriz yaşanmasına neden olan Anastasia Esma’ya bakması için konağa geliyor. Süreyya, durumu bir şekilde kabullenip, Osman’ın tavsiyesiyle Esma’ya iyi bakacağını düşündüğü Anastasia ile görüşmek isterken Senem bu duruma tepki veriyor.

Esma’nın haberi olmadan onu görüşmeye çağıran Süreyya, ne yazık ki kendisinden önce Esma Hanım ile Anastasia’nın karşılaşmasına engel olamıyor ve ortalık karışıyor. 

İstanbullu Gelin 70. bölüm ön izlemesini izlemek için:

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin