İstanbullu Gelin final yapıyor! Fırat Tanış'tan veda paylaşımı...

İstanbullu Gelin'de Adem karakterini canlandıran Fırat Tanış, final yapacak dizisi için veda paylaşımında bulundu!

Nurşah
31 Mayıs 2019 - 14:57
Gündem

Star Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi İstanbullu Gelin final bölümü ile bu akşam saat 20.00'de izleyici karşısında olacak! 3 sezondur büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin final bölümüne özel olarak Fırat Tanış bir veda paylaşımında bulundu!

19-05/31/istanbullu-gelin-adem.jpg

Fırat Tanış'tan İstanbullu Gelin paylaşımı

Oyuncu kadrosunda Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin gibi sevilen isimlerin yer aldığı İstanbullu Gelin bu akşam ekrana gelecek olan 87. bölümü ile final yaparak izleyicilerine veda edecek! 3 sezonluk ekran macerasını sonlandıracak olan dizinin final bölümünde Esma Sultan'ın ölümü ile de duygusal sahneler yaşanacak!

19-05/31/firat-tanis-istanbullu-gelin-veda.jpg

Dizide Adem karakterini canlandıran sevilen isim Fırat Tanış, paylaştığı veda mesajı ile hem duygulandırdı hem de meraklandırdı... İşte o paylaşım:

bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyduğum #İstanbulluGelin dizisi 3. sezonun sonunda ekranlara veda ediyor, malumunuz.

kabaca bir hesapla yayınlanan, izlediğiniz 200 saatin sonunda...izlediğinizden aklınıza, muhabbetlerinize taşıdığınız daha daha uzun saatleri saymıyorum.

varolun ❤️ suya yazı yazmadığımıza inanıyorum.

her şeyin hızla aktığı ve acımasızca harcanabildiği televizyon dünyasında; insan ruhuna sahici ve samimi olarak dokunmuyor, dokunamıyorsanız makbul ve kalıcı olmak çok zor. temasın ölçüsü de önemli tabi: az olursa “sıradan”, çok olursa “yalan” oluyorsunuz.

bu temasın ölçüsü kadar süresi de önemli: sündürmeden, ikrah getirtmeden, adeta mütevazi bir toklukla sofradan kalkarak... emeği geçen tüm ekip arkadaşlarım adına sabrınız, inceliğiniz için teşekkür ederim.

teşekkür ederiz.

yeni maceralarda, kahramanlarda buluşmak üzere

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin