İstanbullu Gelin ilk bölümde neler yaşandı?

İstanbullu Gelin cuma akşamı yayınlanan ilk bölümüyle Star Tv izleyicilerinden tam not almayı başardı.Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
07 Mart 2017 - 20:00
Yeni Bölüm

İstanbullu Gelin cuma akşamı yayınlanan ilk bölümüyle Star Tv izleyicilerinden tam not almayı başardı. Yeni dizi İstanbullu Gelin, kendi ayakları üstünde duran genç ve başarılı güzel Süreyya ile Bursalı işadamı yakışıklı ve centilmen Faruk’un aşkında mutluluğa giden çetrefilli patika yolları konu alıyor.

17-03/07/istgel2.Jpeg

İstanbullu Gelin ilk bölümünde kaldığı otelde cüzdanını almayı unutan Faruk, kahvesini alamayacağını anladığı anda kendisine kahve ısmarlayan Süreyya’yı aklından çıkaramaz. Müzisyen olan Süreyya’ya arkadaşı reddedemeyeceği bir iş fırsatı sunar ama iş Bursa’dadır. Otobüste giderken küçük otobüsün ekranında kime kahve ısmarladığını görünce oldukça şaşıran Süreyya solist olarak sahne aldığı mekanda karşısında Faruk’u bulur. Mekandan ayrılırken korkunç dakikalar yaşayan Süreyya’yı, Faruk kurtarır. Kemanı kırılan ve korkan Süreyya üzgün bir şekilde oradan ayrılır.

Öte yandan Faruk’un annesi Esma Hanım, oğlunun sürekli İstanbul’a gitmesinden mutlu değildir ve onu kendi istediği biriyle evlendirmek için elinden geleni yapmaktadır. Fakat her şey için çok geçtir, Faruk ve Süreyya birbirlerine aşık olmuşlardır.

17-03/07/isge7.jpg

Faruk, Süreyya’yı annesi Esma Hanım'la tanıştırmak için eve götürdüğünde salonda soğuk rüzgarlar esmeye başlar. Faruk, annesinin bir yabancı dediği Süreyya’yı yabancı değil senin müstakbel gelinin diyerek savunur.          

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in paylaştığı dizi İstanbullu Gelin her cuma yeni bölümleriyle saat 20:00 da Star Tv’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin