İstanbullu Gelin'de ayrılık vakti! Önümüzdeki bölümlerde diziye veda edecek oyuncular kimler?

İstanbullu Gelin sezon sonunda ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Hal böyleyken severek izlediğimiz karakterler de yeni bölümlerde jübilesini yapacak. Diziden kimler ayrılacak? Detaylar haberimizde yer alıyor...

Nurşah
19 Nisan 2018 - 14:10
Yeni Bölüm

Ülkü Üst Sarpkan'ın gerçek hayat hikayesinden esinlenerek izleyici ile buluşturulan İstanbullu Gelin dizisinde önümüzdeki bölümlerde peş peşe ayrılıklar gerçekleşecek. Diziden ayrılacak olan oyuncular kimler? Gelin hep birlikte veda etmesi muhtemel karakterleri inceleyelim...

18-04/19/istanbullu-gelin-can-diziden-ayriliyor.jpg

İstanbullu Gelin'in Can'ı diziden ayrılıyor!

Murat Aygen tarafından canlandırılan Can karakteri cuma günü yayınlanacak olan yeni bölümle birlikte diziye veda edecek. İlk başlarda sadece bir bölümlüğüne diziye konuk olan Murat Aygen, izleyiciler tarafından sevilmesinin ardından yapım ekibi tarafından kadroya dahil edilmişti. 

18-04/19/istanbullu-gelin-murat-bade.jpg

Murat ve Bade ikilisi de ayrılığı kesinleşen oyuncular arasında!

İstanbullu Gelin dizisinde yer alan Murat karakteri, Boran'ların en küçük oğludur ve genç oyuncu Berkay Hardal tarafından canlandırılmaktadır. Berkay Hardal, geçtiğimiz günlerde de diziden ayrılmak istediğini belirtmiş fakat sözleşmesi gereği dileğini gerçekleştirememişti... İlerleyen haftalardaki bölümlerde vedası gerçekleşecek olan oyuncunun, Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Meleklerin Aşkı isimli dizinin başrol oyuncusu olacağı söylentiler arasında!

Dizide Murat'ın evlendiği Bade karakterini canlandıran Hira Koyuncuoğlu da ilerleyen bölümlerde ayrılacak oyuncular arasında yer alıyor. Gerçek hayatta da sevgili olan Hira Koyuncuoğlu ve Berkay Hardal diziye aynı bölümde veda edecek gibi görünüyor!

Sözü geçen karakterlerin senaryo gereği nasıl ayrılacakları ise bir sır gibi saklı tutuluyor... Gelişmeleri sizlerle paylaşacağız!

İstanbullu Gelin 46. bölüm fragmanı 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin