İstanbullu Gelin'de Galip öldü mü? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı..

Star tv'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. "Galip öldü mü?" Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
15 Mayıs 2019 - 10:27
Yeni Bölüm

Başrollerinde Aslı Enver ve Özcan Deniz'in rol aldığı, gerçek bir hayat hikayesinden O3 Medya tarafından uyarlanan ve Star tv'de izleyici karşısına çıkan İstanbullu Gelin dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-05/15/istanbylly.png

Garip öldü mü?

3 bölüm sonra final yapacak olan İstanbullu Gelin dizisinde olaylar durulmuyor. Esma sultanın hastalığı nedeniyle geçtiğimiz hafta yangında bir odada kilitli kalan ve zor kurtarılan Nazif'in kendini toparlamasının ardından şimdi de Esma'nın hayat arkadaşı Garip hayatını kaybediyor.. 

Gençlik aşkı yaşayan ve upuzun yıllar ardından yeniden bir araya gelen Esma ve Garip, hayatlarının ikinci baharını yaşamaya başlamışlardı. Esma'nın tüm ailesinin de kabullendiği, hatta Faruk'un "Biz abi diyelim sen baba oku" dedi Garip, İstanbullu Gelin'in 85. bölümünde yatağında huzur içinde ölüyor. 

Bütün konağı yasa sokan bu durumun ardından, ev halkı Esma'nın çok daha kötüleşeceğinden korkuyor ve şimdi de Esma'yı kaybetmekten korkuyorlar.. 

İstanbullu Gelin'in Garip'i Tamer Levent diziden ayrıldı!

19-05/15/tamer-levent-diziden-ayrildi.png

İstanbullu Gelin dizisinde, Esma sultanın gençliğindeki büyük aşkı olan ve hayatlarının ikinci baharında yeniden bir araya gelen Garip, dizinin 85. bölümünde, finale 3 bölüm kala, hayatını kaybetti. Karakterin canlandıran Tamer Levent de diziden ayrıldı.. 

Tamer Levent kimdir?

19-05/15/tamer-levent-kimdir.png

13 Ekim 1950 doğumlu olan Levent, 1971 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'ne seviye sınavı ile girdi. Ankara Devlet Konservatuarı Yüksek Bölümü'nden 1977 yılında mezun oldu. Devlet Tiyatroları'nda önce oyuncu daha sonra yönetmen olarak çalışmalar yaptı. Devlet Tiyatroları genel müdürlüğü ve genel müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. Yönettiği oyunlar, Rusya, Kanada, Güney Kore, İran ve Kuzey Kıbrıs'ta festivallere davet edildi. Halen Devlet Tiyatroları'nda rejisör kadrosundadır ve Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi Çalışanları Vakfı TOBAV ile Tiyatro Oyuncuları Meslek Birliği TOMEB Genel Başkanıdır.

TRT 2'nin sevilen programı Akşama Doğru'nun yapımcı ve sunucusu, televizyon yapımcısı Seynan Levent'le 1982 yılında evlendi. 1984 yılında oğlu Efe ve 1985 yılında kızı Hazel dünyaya geldi. 25 Mart 1994 yılında Devlet Tiyatrolarında ilk ve son kez yapılan bir uygulama ile seçimle Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. 10 Ağustos 1994 yılına kadar yürüttüğü bu görev esnasında ülkemizde çok ses getiren Sanata Evet projesini hayata geçirdi. Tiyatro kültürünün tanımlanması ve yaygınlaşması doğrultusunda teorik ve uygulamalı çalışmalar yaptı. 2003 yılında Çorlu Belediyesi tarafından adına sahne (Çorlu Belediyesi Tamer Levent Sahnesi) açılan Tamer Levent, Türkiye'de eğitimde drama ve yaratıcı drama çalışmalarını başlattı.

İstanbullu Gelin 85. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin