İstanbullu Gelin'de Süreyya'nın gerçek hayatı ortaya çıkıyor! 81. bölüm ortalığı karıştıracak!

Star tv'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'de Süreyya hiç bilmediği hayatıyla yüzleşiyor..

Merve Mutlu
17 Nisan 2019 - 12:40
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in rol aldığı, İpek Bilgin ve Salih Bademci'nin de kadrosunda olduğu star tv'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in Süreyya'sı, Faruk’un restaurant açılışı ile birlikte kendi hayatının gerçekleri ile yüzleşmeye başlıyor. 

19-04/17/sureyya.png

İstanbullu Gelin'in Süreyya'sının hayatı..

Sevilen dizinin 80. bölümünde Faruk Boran, Ayn-ı Hayat isimli restaurantını açtı ve ilk olarak ailesini misafir etti. Süreyya'nın sürekli rüyalarında gördüğü Ayn-ı Hayat 'ı Faruk'un restaurantının adı olarak kullanması Süreyya'yı hem mutlu etti hem de iç huzursuzluğunu tetikledi. 

Süreyya’nın herkes içerde eğlenirken okuduğu defterde yazanları okuduktan sonraki şaşkın ve üzgün ifadesi dizideki yeni gelişmelerin işaretiydi. Süreyya geçmişinin izini sürmeye başladı ve kendisine bakıcılık yapan kadını buldu. Bundan sonra öğrenecekleri ise hayatını değiştirecekti... 

Süreyya, kendisine bakan kadından duydukları ile bildiğini sandığı birçok şeyin yalan olduğunu ve aslında kendi hayatını kendisinin uydurduğunu fark etti. 

19-04/17/sureyya-kim.png

Annesinin günlüğünü okuyan Süreyya, annesinin aslında onu doğurmayı hiç istemediğini, pişman olduğunu öğrendi. Kazada ölen annesi ile babasının yanında teyzesi Sanem'in de o arabada olduğunu öğrenen Süreyya büyük şaşkınlık yaşadı ve teyzesinin kapısını çaldı. Teyzesine "Ne saklıyorsun?" sorusunu soran Süreyya, geçmişine ait cevapları almadan bırakmayacak gibi görünürken, Faruk da kendisini köksüz hisseden Süreyya'nın yanında olmaya çalışacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin