İstanbullu Gelin'in Faruk'u Özcan Deniz eşi Feyza Aktan'dan boşanıyor!

Geçtiğimiz yıl nikah masasına oturan çift ayrılık kararı aldı.

Merve Mutlu
20 Haziran 2019 - 14:21
Magazin

Son olarak İstanbullu Gelin dizisinde Faruk karakterini canlandıran Özcan Deniz ve sevgilisi Feyza Aktan, geçtiğimiz yılın başlarında nikah masasına oturmuştu. Ünlü çiftten üzen haber geldi..

19-06/20/zcan-deniz.png

Özcan Deniz ve Feyza Aktan boşanıyor mu?

Uzun zamandır kendisinden evlilik haberi beklenen ve geçtiğimiz yıl Mart ayında 7,5 aylık hamile olan sevgilisi Feyza Aktan ile nikah masasına oturan Özcan Deniz, kısa bir süre sonra da baba olma heyecanı yaşamıştı. 

19-06/20/zcan-deniz-baba-oldu.png

Kanal D'nin sevilen magazin programı 2. Sayfa, Özcan Deniz ve Feyza Akran'ın boşanacağını iddia etti. Ayrıca söz konusu boşanmanın, Deniz'in talebi ile ve anlaşarak değil çekişmeli olacağı da konuşuldu. Zekeriyaköy'deki villada sade bir törenle evlenen ve oğulları Kuzey'i 30 Nisan 2018'de kucaklarına alan çiftin dava dosyasına yayın yasağı talep etmeleri nedeni ile detayları bilinmiyor.

Feyza Aktan kimdir?

19-06/20/feyza-aktan-kimdir.jpg

Aslen Antalya'lıdır. Evlenmeden önce kullandığı isim Fatıma'dır. 1992 doğumlu Aktan, 1 yıl birlikte olduğu Özcan Deniz ile 8 MArt 2018'de sade bir törenle evlendi. 30 Nisan 2018'de de doğum yaptı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin