Swamp Thing 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Titans ve Doom Patrol'un ardından DC Universe platformunun sunduğu üçüncü dizi olan Swamp Thing'in yeni bölümünde neler olacak? Swamp Thing yeni bölüm konusu, detayları ve bölümden kareler...

DC Universe dijital yayın platformunun üçüncü dizisi "Swamp Thing" geçtiğimiz hafta sezonun üçüncü bölümü "He Speaks" ile ekranlardaydı. Sezonu 10 bölümden oluşan dizi ilk sezonunun ardından final yapacak.

SWAMP THING 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Len Wein ve Bernie Wrightson ikilisince yaratılan Swamp Thing isimli çizgi romanının uyarlaması olan dizinin son bölümünde; Abby, arkadaşı ve meslektaşı Harlan'ın da salgından etkilenmesi sonrasında Marais'te gitgide kötüleşen salgını sona erdirmeye iyice kararlı hale gelir. Alec'in laboratuvarını tedaviye yarayacak bir şeyler bulmak için araştıran Abby bunun yerine farklı şeyler keşfeder. Swamp Thing içinde bulunduğu durumda garip yeni güçlerini kullansa da insanlığını bulma konusunda hiç olmadığı kadar çaresiz bir durum içindedir. Bu arada Avery Sunderland, finansal kaynaklar ve kendisini Alec Holland'ın ölümüyle ilgili sorgulayan kasaba şerifi Lucilia Cable nedeniyle artan baskıyla karşı karşıya kalır ve işleri düzeltmek adına bazı riskler alır.

19-06/20/swamp-thing-1x04-foto2.jpg

SWAMP THING 1. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Carol Banker'ın yönetmen koltuğunda oturduğu yeni bölüm "Darkness on the Edge of Town" 21 Haziran 2019 Cuma günü DC Universe platformunda izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

SWAMP THING 1. SEZON 4. BÖLÜM KONUSU

Yeni yeteneklerinin çevresindeki yaşamla iletişim kurmasına izin verdiğinin farkına varan Swamp Thing, bataklığın içinde büyüyen bir karanlığı hisseder ve büyüme ile çürüme arasındaki denge mücadelesindeki rolünü anlamaya başlar.

Bu arada dönüşünün Sunderland'ler ile karanlık geçmişinin eşelenmesine neden olan Abby (Crystal Reed), Marais'te tanık olduğu şeylerin doğaüstü güçlerin bir kanıtı olduğunu kabul etmek zorundadır.

19-06/20/swamp-thing-1x04-foto3.jpg

Liz (Maria Sten), Alec Holland'ın (Andy Bean) ölümüyle ilgili araştırması sonucunda elde ettiği bazı kanıtları Şerif Cable (Jennifer Beals) ile paylaşır.

Son olarak, gizemli Daniel Cassidy (Ian Ziering) hakkında daha fazla bilgi açığa çıkarken doğaüstü bir anlaşma onu Marais'te tutar.

SWAMP THING YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-06/20/swamp-thing-1x04-foto4.jpg

19-06/20/swamp-thing-1x04-foto1.jpg

19-06/20/swamp-thing-1x04-foto7.jpg

19-06/20/swamp-thing-1x04-foto5.jpg

19-06/20/swamp-thing-1x04-foto6-1561019957.jpg

19-06/20/swamp-thing-1x04-foto8.jpg

19-06/20/swamp-thing-1x04-foto9.jpg

"Swamp Thing" (DC Universe) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin