İstanbullu Gelin'in yeni sezonunda kadroya hangi usta isim katılacak?

Star Tv ekranlarının izlenme rekorları kıran sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in yeni sezonunda usta bir ismi dizinin kadrosunda göreceğiz. İstanbullu Gelin'in yeni oyuncusu kim oldu?

Nurşah
13 Ağustos 2018 - 11:10
Magazin

Sevilen dizi geçtiğimiz Haziran ayında sezon finali yaparak izleyicilerine kısa bir süreliğine veda etmişti. Yeni sezon hazırlıklarının hızlandığı şu dönemde İstanbullu Gelin kadrosuna katılan usta isim de oldukça merak edilmeye başlandı!

18-08/13/istanbullu-gelin-yeni-sezon.jpg

Yeni sezonda iki yeni oyuncu!

İstanbullu Gelin'in yeni sezonunda en az iki yeni oyuncuya merhaba diyeceğiz. Bunlardan ilki Faruk ile Süreyya çiftinin çocukları Yaz karakterini canlandıracak çocuk oyuncu olacak! Pek çok talebin olduğu bu yeni oyuncu için henüz bir isim duyurulmadı...

18-08/13/meral-cetinkaya-istanbullu-gelin.jpg

Merakla beklenen bir diğer isim de Türk sinema ve televizyon tarihinin usta isimlerinden olan Meral Çetinkaya... Mahsun Kırmızıgül'ün büyük bir merakla beklenen Mucize 2 filminin kadrosunda da yer alan Meral Çetinkaya, İstanbullu Gelin dizisinde Boran ailesi için oldukça önemli bir karaktere hayat verecek... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin