12 Ağustos 2018 reyting sonuçları! Elimi Bırakma kaçıncı oldu?

12 Ağustos 2018 reyting sonuçları açıklandı! Pazar günü ekrana gelen Elimi Bırakma kaçıncı oldu?

Nurşah
13 Ağustos 2018 - 10:53
Reyting

12 Ağustos 2018 reyting sonuçları elimize ulaştı! Haftanın son gününde ekrana gelen programlardan hangisi izleyiciden tam not aldı? Elimi Bırakma kaçıncı sıranın sahibi oldu?

Elimi Bırakma yine lider koltuğunda!

18-08/13/elimi-birakma12-agustos-reyting.jpg

TRT 1 ekranlarının her pazar yeni bölümü ile ekrana gelen sevilen dizisinde yine heyecan dorukta! Elimi Bırakma 12 Ağustos 2018 reyting sonuç listesinde hem total hem de AB grubunda günün birinci programı oldu ve yayın gününü noktaladı... Başrollerinde Alp Navruz ve Alina Boz gibi yetenekli genç oyuncuları izleidğimiz Elimi Bırakma total grubunda 4.75 reyting oranına sahipken AB grubunda ise 5.98 oranına kadar ulaştı...

Sevilen diziyi hem total hem de AB gruplarında Fox Tv ekranlarında yayınlanan İlker Ayrık'ın sunuculuğunu yaptığı yarışma programı Yaparsın Aşkım ikinci sıradan takip etti...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin