Paul Rudd'lu Netflix dizisi Living With Yourself'i tanıyalım!

Ant-Man & The Wasp filminin yıldızı Paul Rudd'u başrolde izleyeceğimiz Netflix'in yeni komedi dizisi Living With Yourself'in konusu ne?

Volkan Küçükel
11 Ağustos 2018 - 19:30
Kültür Sanat

Netflix'ten yeni bir komedi dizisi daha geliyor: "Living With Yourself"

Paul Rudd'u (Wet Hot American Summer: First Day of Camp, Friends) başrolde izleyeceğimiz; Emmy ve Peabody ödüllü Timothy Greenberg (The Daily Show with Jon Stewart), Likely Story ve Jax Media yapımcılığında hazırlanan dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

18-08/11/paul-rudd-living-with-yourself.jpg

"LIVING WITH YOURSELF" KONUSU

Oscar adayı filmler Little Miss Sunshine ve Battle of the Sexes'in yönetmenleri Jonathan Dayton ve Valerie Faris ikilisinin yönetmen ve yürütücü yapımcı kadrosunda oldukları Living With Yourself'in konusuna bakacak olursak;

Timothy Greenberg'in senaryosunu kaleme aldığı dizi bizlere "gerçekten daha iyi olmak ister miyiz?" sorusunu soran felsefik bir komedi olarak nitelendiriliyor.

Rudd'u çift rolde göreceğimiz dizinin hikayesi, yaşamıyla mücadele veren ve daha iyi bir insan olmak için yeni geliştirilen bir tedavi yöntemini uygulamayı kabul eden bir adamı merkezine alıyor. Kahramanımız bir süre sonra kendisinin yeni ve geliştirilmiş bir versiyonla değiştirildiğini ve en büyük düşmanının kendisi olduğunu fark eder.

Henüz Rudd dışında oyuncu kadrosundan başka bir isim duyurulmuş değil.

18-08/11/paul-rudd-foto.jpg

Greenberg ile birlikte Anthony Bregman, Jeff Stern, Tony Hernandez, Dayton, Faris, Rudd ve Jeff Blitz dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

PAUL RUDD'UN KARİYERİ

Şu sıralar Ant-Man and the Wasp filminde Scott Lang / Ant-Man karakteriyle izlediğimiz Paul Rudd, Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 2'de de karşımıza çıkacak.

Netflix'in Wet Hot American Summer: Ten Years Later ve Wet Hot American Summer: First Day of Camp'ında da izlediğimiz aktör geçmiş dönemde Parks and Recreation'a da konuk olmuştu.

LIVING WITH YOURSELF 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Living With Yourself dizisinin izleyiciyle ne zaman buluşacağı şimdilik belirsiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin