Transporter dizisinin yıldızı Chris Vance yeni dizisini buldu!

Chris Vance, Amazon'un Bosch dizisinin 5. sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Volkan Küçükel
11 Ağustos 2018 - 17:42
Kültür Sanat

Titus Welliver'ı (Lost, The Good Wife) LAPD dedektifi Harry Bosch karakteriyle başrolde izlediğimiz Amazon'un popüler dizilerinden "Bosch"un 5. sezonu için oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı.

CHRIS VANCE'IN YENİ DURAĞI "BOSCH" OLDU

Transporter: The Series yıldızı Chris Vance yeni sezon oyuncu kadrosuna tekrar eden bir rolle dahil oldu.

Aktör dizide uyuşturucu kartelinin büyük patronu Dalton Walsh karakterine hayat verecek. Walsh yeni sezon hikayesinde Bosch'un ana düşmanı olacak.

18-08/11/chris-vance-transporter.jpg

Chris Vance, Jason Statham'lı film serisine dayalı olarak hazırlanan ve ikinci sezonunda yürütücü yapımcılığını da üstlendiği Transporter dizisindeki Frank Martin karakteriyle biliniyor. Hawaii Five-O, Supergirl, Rizzoli & Isles, Dexter, Burn Notice, Prison Break ve Mental aktörün kariyerinde rol aldığı diğer diziler arasında bulunuyor.

Michael Connelly'nin çok satan roman serisinden esinlenerek hazırlanan Bosch'un oyuncu kadrosunda Titus Welliver (Harry Bosch) dışında Jamie Hector (Jerry Edgar), Amy Aquino (Grace Billets), Madison Lintz (Maddie Bosch) ve Lance Reddick (Irvin Irving) gibi isimler yer alıyor.

Fabrik Entertainment yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Eric Overmyer (Treme, The Wire), Daniel Pyne (Backstabbing For Beginners, Fracture), Henrik Bastin (The 100 Code, American Odyssey), Pieter Jan Brugge (Heat, The Insider), John Mankiewicz, Henrik Pabst, Jan David Frouman ve Elle Johnson gibi isimler bulunuyor.

BOSCH 5. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ BELLİ Mİ?

Bosch'un 5. sezonunun ne zaman başlayacağı henüz duyurulmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin