İşte bu yıl yıldızı parlayanlar!

Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin 48’incisi için start verildi.

Her yıl ilgiyle takip edilen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin merakla beklenen “Yıldızı Parlayanlar” kategorisinin kazananları da belli oldu!

Türkiye’nin en prestijli ödül töreni Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin, Hürriyet ve Pantene iş birliği ile bu yıl 48’incisi gerçekleşecek. En merak edilen kategorilerden “Yıldızı Parlayanlar”da ödüller 7’nci kez sahiplerini bulacak. Daha önce hep üç yeteneğe verilen bu ödüller, ilk kez dört isme birden sunulacak.

ÖDÜLÜ KAZANAN İLK ERKEK

Yıl boyunca başarıları ve kariyerlerinde yaşadıkları dönüşümle ön plana çıkan yetenekler arasında ilk kez bir erkek de yer alıyor. ‘Yıldızı Parlayanlar’ ödülleri bu sene Nilsu Berfin Aktaş, Özgü Kaya, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Tarık Emir Tekin’e takdim edilecek.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin