İşte Diriliş Ertuğrul'un ikinci sezon oyuncuları!

TRT'nin ilgi ve heyecanla izlenen reyting rekortmeni Diriliş “Ertuğrul’ dizisinin yeni sezon çekimlerine başlandı. Eylül ayında yayınlanması planlanan dizi kadrosuna kattığı yeni oyuncular ve karakterler yine adından çokça söz ettirecek.

resim yok
01 Eylül 2015 - 11:48
İptal - Onay

Yapımcılığını ve proje tasarımcılığını Mehmet Bozdağ’ın, yönetmenliğini Metin Güney ve senaristliğini Mehmet Bozdağ, Atilla Engin ile Aslı Zeynep Peker Bozdağ’ın yaptığı Diriliş ‘Ertuğrul’ dizisinin ikinci sezon çekimleri devam ediyor.

 

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Beykoz Kundura Fabrikası ve Riva’da oluşturulan özel platolarda çekimleri devam eden Diriliş ‘Ertuğrul’ Dizisi kadrosuna Türk sinemasının ve ekranların sevilen oyuncularından Uğur Tekin, Barış Bağcı, Evrim Şener, Ayberk Pekcan, Zeynep Kızıltan, Gökçe Saatçi, Hüseyin Özay, Melih Özdoğan, Kaptan Gürman, Atilla Kılıç, Evren Erler, Edip Zeydan ve Muharrem Özcan katıldılar. Diziye katılan oyuncular Cengiz Han, Cehennem Melekleri 2, 47 Ronin ve Barbar Conan gibi dünyaca ünlü filmlerde yer alan özel koreografi ekibi Nomad tarafından üç ay boyunca at eğitimi, kılıç dersleri ve dövüş sanatları alarak hazırlandılar.

 

ERTUĞRUL BEY MOĞOLLARA KARŞI

Dizi de Ertuğrul Bey’e hayat veren Engin Altan Düzyatan , Alpleri dizinin ilk sezonu Tapınak Şövalyelerini tarihten silerken yeni sezonda Moğollarla karşı karşıya gelecekler.  Anadolu’yu işgal eden ve yakıp yıkan Cengiz Han’ın oğlu Ögeday’ın komutanı Noyan ile mücadele eden Ertuğrul Bey bir yandan da  abisi Gündoğdu (Kaan Taşaner’le) ile beylik savaşına girişir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin