İşte karşımızda Bihter filminin Bülent ve Nihat'ı! Film ne zaman yayınlanacak?

Netflix'te yayınlanacak; Bihter'i Farah Zeynep Abdullah, Behlül'ü Boran Kuzum, Nihal'i Helin Kandemir'in canlandıracağı Aşk-ı Memnu filminde yeni Bülent ve Nihat belirlendi! Aşk-ı Memnu filmi ne zaman yayınlanacak? Bihter filmi ne zaman yayınlanacak? Behlül karakterini kim canlandırıyor? Adnan rolünü kim canlandırıyor? Ebru Özkan Saban kimdir? Helin Kandemir kimdir?

Tüm zamanlara damga vuran ikonik Aşk-ı Memnu dizisinin uyarlaması Bihter filminde Bülent ve Nihat karakterine hayat verecek o isimler açıklandı! Tüm detaylar için okumaya devam edin...

Taff Pictures’ın Netflix için çekeceği filmde Farah Zeynep Abdullah (Bihter), Boran Kuzum (Behlül), Osman Sonant (Adnan), Helin Kandemir (Nihal), Nezaket Erden (Peyker) ve Lorin Merhart (Beşir) Ebru Özkan Saban (Matmazel) gibi ünlü oyuncuları bir araya getiriyor. 

İşte merakla beklenen isimler Bülent ve Nihat karakterlerini canlandıracak o isimler:

Bülent - Mert İnce

23-03/08/mert-ince.jpg

Nihat - Mertcan Tekin

23-03/08/mertcan-tekin-oyuncu.jpg

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin