resim yok
03 Haziran 2012 - 00:00

 

TRT 1'in fenomen dizisi "Leyla ile Mecnun"un sezon finali bu pazartesi ekrana gelecek.
99 bölüme tamamlanması, 100. bölümünün film olması planlanan dizinin sezon finalinde ilginç gelişmeler yaşanacak. Dizinin senaristi Burak Aksak ve oyuncular final konusunda sır vermiyor. Ancak setten sızan haberlere göre finalde Mecnun kararını verecek ve sezon başından beri aralarında kaldığı Sedef ile Şirin konusunda seçimini yapacak. Mecnun son haftalarda yakınlaştığı Sedef’te karar kılacak. Ancak finalde Mecnun yine çöllerde tek başına görülecek. Bu durum aslında Mecnun’un arayışının süreceğini gösterecek. Son bölümlerden yola çıkılarak Mecnun'un Sedef'i seçeceği tahmin ediliyor. Bu arada özellikle Ankara ve İstanbul'da dizinin finalini izlemek için etkinlikler hazırlanıyor. "Leyla ile Mecnun"un fanatikleri Kireçburnu sahilinde bir araya gelmeyi planlıyorlar. 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin