resim yok
03 Haziran 2012 - 00:00

 

Gökçe Bahadır, Ali Sunal ile boşanmasının ardından ilk kez konuştu ve çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
 
 
Kanal D'de yayınlanan D Magazin programına konuşan Bahadır verdiği boşanma kararıyla ilgili olarak "Benim içim çok rahat, vicdanım, gönlüm çok rahat.  Beni tanıyan herkes zaten beni biliyor" dedi. 
 
Bahadır eşi hakkında konuşmak istemediğini söyleyerek "Herkesin yolu açık olsun" diye konuştu.
 
Gökçe Bahadır, evliliğinin üçüncü kişi yüzünden bitip bitmediğ isorusuna ise "Benim için öyle bir durum sözkonusu değil" cevabını verdi.
 
BİRÇOK ŞEYİ SİZDEN ÖĞRENDİM, KEŞKE DAHA ÖNCE SÖYLESEYDİNİZ"
 
Eski eşinin kendisini aldattığı ididalarına ilişkin ise "İşte onu bilmiyorum ben. Siz gazeteciler çok iyi biliyorsunuz herşeyi. Sizler en çok bu piyasa içinde olan insanlarsınız. Siz bana soruyorsunuz ama, asıl benim size sormam lazımmış. Çünkü ben sizlerden çok fazla şey duydum. Keşke daha önce bana bunları söyleseydiniz diyorum" dedi. 
 
Bahadır "Aldatma haberlerinin üstü kapatıldı. Zaten bazı haberlerin çok çabuk üstü kapatılıyor. Bence bunun araştırılması gerekiyor, üstünü kapatmayın" diye konuştu."
 
"ÇOK DOĞRU BİR KARAR VERDİM"
 
Boşanmakla çok doğru bir karar verdiğini söyleyen Bahadır sözlerini şöyle sürdürdü: "Durum bunu gerektirdi. Devam edilmemesi gereken bir şey söz konusuysa ben bunun uzatılmaması gerektiğini düşünüyorum. Çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Çok iyi hissediyorum kendimi. Doğru bir karar vermiş olmanın mutluluğu ve huzuru var içimde. 
 
Gökçe Bahadır ve Ali Sunal üç yıllık ilişkinin ardından geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Bodrum'da nikah kıymış ve Yunanistan'ın Leros adasında da düğün yapmıştı. Çift, bu yılın Şubat ayında anlaşmalı olarak boşandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin