resim yok
03 Haziran 2012 - 00:00

 

Star TV ekranlarında her Çarşamba günlerini iple çeken izleyiciler, 6 Haziran akşamından sonra dizinin sezon finali nedeniyle bir süre Muhteşem Yüzyıl'ı o müthiş çekiciliğinden uzak kalacak.
 
Dizinin yeni sezonunun da izleyiciler tarafından büyük bir merakla beklenmesi için sezon finalinin çok iddialı olacağını söyleyebiliriz.
 
Ancak dizide senaryo, dekor ve kostümler kadar dikkat çeken bir şey daha var.
 
Muhteşem Yüzyıl, adı gibi oyuncu seçiminde de "muhteşem"...
 
Dizinin asıl kadrosunda yer alan onlarca iddialı oyuncunun yanı sıra, kısa süreliğine de olsa diziye katılan ünlü isimler dizinin popülaritesini de artırıyor.
 
İşte bu oyuncu seçimindeki başarı geçtiğimiz haftalarda ekrana gelen Valide Sultan ve Kanuni Sultan Süleyman'ın gençlik hallerinde de kendisini göstermişti.
 
Valide Sultan'ı canlandıran Evrim Alasya, en az Nebahat Çehre kadar role uygun düşmüş hatta Çehre bile bu duruma şaşırdığını açıklamıştı.
 
Kanuni Sultan Süleyman'ın gençliğini canlandıran oyuncunun yanı sıra Pargalı İbrahim ve Hatice Sultan'ın gençliklerini canlandıran oyuncular da role tam uyum sergiledi.
 
Açık söylemek gerekirse, Muhteşem Yüzyıl'ın bu büyük başarısının sırrında oyuncu seçimindeki başarının payı da hiç azımsanacak gibi değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin