Itır Esen Survivor programı sunacak! İlk video geldi!

Geçtiğimiz günlerde adı Acun Ilıcalı ile aşk dedikodularına karışan Itır Esen Survivor programı sunacak! Youtube üzerinden izleyiciye sunulacak olan programdan ilk paylaşım geldi!

Nurşah
16 Ocak 2019 - 12:33
Magazin

2017 Miss Turkey güzeli Itır Esen'in ismi geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı ile birlikte anılmaya başlamış ve ikilinin bir Survivor 2019 projesi için bir araya geldiği ortaya çıkmıştı... Bu gelişmelerin ardından Itır Esen'in sunuculuğunu yapacağı programın ilk videosu yayınlandı!

Itır ve Laura ile Survivor Türkiye-Yunanistan programından ilk video geldi!

Acun Ilıcalı'nın her sene büyük bir merakla beklenen Survivor yarışma programı için geri sayım başladı! Bu sene Türkiye-Yunanistan konsepti ile ekrana gelecek olan programın Türk yarışmacıları da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Duyurulan ilk isim Masterchef yarışması ile tanınan Hakan Kanık oldu...

19-01/16/tir-esen-survivor-program.jpg

Bu gelişmelerin ardından Türkiye güzeli genç isim Itır Esen'in de Youtube üzerinden izleyici karşısına çıkacak bir Survivor programı sunuculuğu yapacağı da halka duyuruldu. Itır Esen ve Laura'nın sunuculuğunu yapacağı program, yarışmacıların şimdiye dek hiç duyulmamış bilgileri ve röportajlarını izleyici ile buluşturacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin