İyi Şanslar Charlie'nin yıldızı Bridgit Mendler yeni dizi Thin Ice ile dönüyor!

Good Luck Charlie'nin yıldız ismi Bridgit Mendler yeni bir dizi projesiyle ekranlara dönme hazırlığında!

Volkan Küçükel
11 Şubat 2017 - 13:51
Gündem

Good Luck Charlie'nin yıldız ismi Bridgit Mendler yeni bir dizi projesiyle ekranlara dönme hazırlığında!

YENİ DİZİ PROJESİ: "THIN ICE"

Aktris, Antartika kıtasındaki bir grup araştırmacı bilim adamını hikayesinin merkezine alan "Thin Ice" isimli komedi türündeki dizi projesinin oyuncu kadrosuna katıldı.

MENDLER'IN KARAKTERİ

Amerikan ulusal kanallarından Fox'un pilot bölüm siparişini verdiği dizide Mendler, Ulusal Bilim Kurumu'nda danışma görevlisi olarak çalışan ve büyük hayalleri olan Lou'ya hayat verecek. Lou'nin bilime olan sevgisi Antartika'da yeni bir iş bulmasıyla birlikte yeniden canlanacak.

Oyuncu kadrosundaki bir diğer isim ise The Wire'dan tanıyacağımız Isiah Whitlock Jr. Aktör, göz korkutucu bir jeolog Bill karakteriyle hikayede yer alacak.

17-02/11/bridgit-mendler.jpg

MUTFAKTAKİ İSİMLER

Ed Macdonald ve Mark Grimmer ikilisi ile birlikte Thin Ice'ın pilot bölüm senaryosunu kaleme alan New Girl yaratıcısı Liz Meriwether aynı zamanda Katherine Pope ile birlikte yürütücü yapımcı olarak projede görev yapacak.

James Ponsoldt (Master of None) pilot bölümün yönetmen koltuğundaki isim olacak.

Mendler'ı dizi kariyerinde Disney Channel'ın popüler serilerinden Good Luck, Charlie'deki Teddy Duncan rolü dışında NBC'nin Undateable ve yakın zamanda rol aldığı CMT'nin Nashville dizilerinde de görebiliriz.

Whitlock'un yakın zamandaki dizi projeleri arasında ise Veep, Law & Order: SVU ve Atlanta bulunuyor.

"Thin Ice" için oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

'Bridgit Mendler - Good Luck Charlie'

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin