İzleyenleri kahkahalara boğacak Netflix'teki komedi dizileri!

Netflix'in komedi dizileriden en iyilerini sizler için derledik.

Merve Mutlu
12 Haziran 2020 - 16:06
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü içerik platformu olan Netflix, her ay güncellenen izleme listesinde birbirinden başarılı yapımları bir araya getirmeye devam ediyor. Romantik komediden belgesele, komediden korkuya birçok türde yerli ve yabancı dizi ve filme yer veren Netflix'te izleyebileceğiniz komedi dizilerinden en iyilerini sizler için derledik. 

Grace and Frankie

20-06/12/grace-abd-frankie.png

Yayınlandığı her ülkede büyük etki yaratan Grace and Frankie dizisi; kocaları aynı avukatlık bürosunda senelerdir birlikte çalışmalarına rağmen birbirleriyle bir türlü arkadaş olmayan iki kadının hikayesini izleyicilere aktaran bir komedi dizisidir. ImDb'de 8.3 puan alan dizi; kocalarının kendilerini birbirleri için terk etmesi ile değişen iki kadının hikayesini, bağlarının güçlenmesini ve hayata karşı yeni bir bakış açısı ile bakmalarını konu alıyor. 

Brooklyn Nine-Nine

20-06/12/brooklyn.png

2013 yılında yayınlanmaya başlayan ve daha sonra Netflix bünyesine dahil olan Brooklyn Nine-Nine adlı dizi; Jake adında bir polisin başından geçenleri konu alıyor. İşinde iyi yakalama oranı yüksek bir polis aynı zamanda da ciddiyetten uzak ve sıkı çalışma prensiplerine sahip olmayan biridir. Ekibin yeni patronu ise herkesten işinin hakkını vermesini istemektedir. Jake'in hayatı bundan sonra aynı kalmayacaktır. 

How I Met Your Mother

20-06/12/how.png

8.7'lik ImDb puanını sonuna kadar hak eden How I Met Your Mother dizisi, efsanevi bir dizidir. Birbiri ile çok sıkı dost olan bir arkadaş grubundaki Ted Mosby'nin, yıllar yıllar sonra çocuklarına anneleri ile nasıl tanıştıklarını anlatmasını konu alırken arkadaş grubunun yaşadığı maceraları da ekranlara getiriyor. Gerek aşk gerekse arkadaşlık üzerine oldukça eğlenceli sahneler çıkaran dizinin her bölümü ayrı bir güzellikte. 

Better Call Saul 

20-06/12/better-call.png

Dünyaca ünlü bir dizi olan Breaking Bad'in Spin Off'u olan ve ImDb'de 9 puanı hak edecek kadar başarılı olan Better Call Saul hem dram hem de komedi türünde oldukça sağlam bir yapıya sahiptir. Breakind Bad dizisinde yer alan Saul Goodman’ın Walter White ve Jesse Pinkman ile tanışmadan önceki avukatlık yıllarını anlatan dizide komediye doyacağınızın garantisini veriyoruz. 

Leyla ile Mecnun

20-06/12/leyla-ile-mecbun.png

Türk televizyon tarihinin en komik dizilerinden biri olan ve absürt komedi dalındaki başarısı ile yayından kalkmasına rağmen hala adından söz ettiren TRT dizisi Leyla ile Mecnun da uzun süredir Netflix'teki yerini koruyor. ImDb'de 9.2 puan alarak üst sıralara yerleşen dizi, bu puanın hakkını fazlasıyla veriyor. beşik kertmesi olan ancak birbirlerinden hiç haberi olmayan iki insanın başından geçen olaylar üzerine kuruludur. Leyla'yı görür görmez aşık olan Mecnun, Leyla'sının peşinden koşmaktadır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin