Jane Levy'li Zoey’s Extraordinary Playlist'in oyuncu kadrosu şekilleniyor!

NBC'nin müzikal dramedi türündeki yeni dizi projesi Zoey’s Extraordinary Playlist'in oyuncu kadrosu şekilleniyor. Zoey’s Extraordinary Playlist nasıl bir dizi?

Senaryosunu Austin Winsberg'in (Gossip Girl) kaleme alıp Richard Shepard'ın (Ugly Betty) yönetmen koltuğunda oturacağı; What Women Want (Kadınlar Ne İster) ve La La Land filmlerinden esintiler taşıyan bir proje olarak nitelendirilen NBC'nin deneme bölümü siparişlerinden "Zoey's Extraordinary Playlist"in oyuncu kadrosu şekilleniyor.

"ZOEY'S EXTRAORDINARY PLAYLIST" OYUNCU KADROSUNA YENİ İSİMLER

Komedi dizisi Suburgatory dışında Evil Dead ve Don't Breathe gibi korku-gerilim türündeki filmlerde ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Jane Levy'nin başrolünde yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna Skylar Astin (Crazy Ex-Girlfriend), Alex Newell (Glee) ve Mary Steenburgen'in (The Last Man on Earth, Melvin and Howard) ardından Carmen Cusack da (Sorry for Your Loss) dahil oldu.

19-03/23/jane-levy-dizileri.jpg

"ZOEY'S EXTRAORDINARY PLAYLIST" KONUSU

Müzikal dramaedi Zoey's Extraordinary Playlist'in hikayesi; 20'li yaşlarının sonuna gelmiş, hazır cevap ancak sosyal ilişkilerinde başarısız; aniden şarkılar ve müzikal numaralar aracılığıyla insanların en özel kişisel duygularını ve en derin arzularını hissedebilme yeteneğini kazanan coder bir genç kız Zoey'e (Levy) odaklanıyor.

Zoey, yeni yeteneği ile sadece hayatındaki insanları anlamaya çalışmakla kalmayıp, kendisine bahşedilen bu hediyeyi etrafındakilere yardım etmek için de kullanabilir.

19-03/23/mary-steenburgen.jpg

KİM HANGİ ROLDE?

- Skylar Astin, Zoey'in aynı zamanda en iyi dostu olan eğlenceli iş arkadaşı Max,

- Alex Newell, Zoey'in geçinmesi kolay, açık fikirli ve havalı komşusu Mo,

- Mary Steenburgen, aile bağlarını sağlam tutmak için elinden geleni yapan Zoey'in annesi Maggie karakterleriyle dizide yer alacaklar.

19-03/23/carmen-cusack.jpg

Cusack'ı ise Zoey'in iş yerinde düzenli ve disiplinli bir yönetim gösteren, işi sıkı tutan bir teknoloji öncüsü Joan karakteriyle göreceğiz.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Winsberg ve Shepard ile birlikte FeigCo'dan Feig & Jessie Henderson, The Tannenbaum Company'den Kim Tannenbaum, Eric Tannenbaum, Jason Wang, UMG'ye bağlı Polygram Entertainment'ten David Blackman ve Daniel Inkeles projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin