Jennifer Love Hewitt anne oldu!

Sinema ve dizilerin sevilen oyuncusu Jennifer Love Hewitt anne oldu.

resim yok
27 Kasım 2013 - 10:44
Magazin

Sinema ve dizilerin sevilen oyuncusu Jennifer Love Hewitt anne oldu.

 

ANNELİK HEYECANI

Amerikalı sinema ve dizi oyuncusu Jennifer Love Hewitt'in sözcüsü Sarah Fuller, e-postayla yaptığı açıklamada, ünlü oyuncu ile 'The Client List'teki rol arkadaşı Brian Hallisay'in dün bir kız çocuklarının dünyaya geldiğini söyledi.

 

İSMİ

Yakın bir süre önce evlenen çiftin çok mutlu olduğu, bebeğe Autumn James Hallisay adının verildiği belirtildi.

 

DİZİDE...

Hewitt ve Hallisay, The Client List'te karı kocayı canlandırıyordu.

 

HEWITT'IN KARİYERİ

Jennifer Love Hewitt (d. 21 Şubat 1979), Amerikalı oyuncu ve şarkıcı. Babası Danny tıp teknisyeni, annesi Pat patologdur. Annesi ve babası Eylül 1979’da boşanmıştır.

Fox TV dizisi Party of Five’daki Sarah Reeves karakteri ile meşhur oldu. Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum adlı film serisinde Julie James karakterini oynadı.

Son zamanlarda CBS'de yayınlanmakta olan TV dizisi Ghost Whisperer'da Melinda Gordon adlı karakteri canlandırdı. Aktrisi son olarak Lifetime'ın sevilen dizisi The Client List'te izlemiştik.

10 yaşında LA Gear için dünyayı dolaştı. Ayrıca şarkıcılık ve yapımcılık da yapmaktadır. Üç yaşında Livestock Show’da kendini gösterdi ve beş yaşında Teksas Show Team’e katıldı.[reklam]

Bu grupla tüm Avrupa ve Sovyetler Birliği’ni dolaştı. Hero adlı şarkının klibinde Enrique Iglesias'ın kız arkadaşını canlandırdı.

Heartbreakers filmi setinde parmağını kırdı. FHM ABD tarafından, 2004 yılının en seksi kadınları arasında 4. seçildi. Heartbreakers’dan 4 milyon $ kazandı.

Jennifer Love Hewitt ve aktör sevgilisi Ross Mccall 2007 yılında nişanlandı fakat çift 2008 sonunda nişanı attıklarını açıkladı. 2012'de Jennifer Love Hewitt yeni dizisi The Client List teki rol arkadaşı Brian Hallisay ile bir ilişkiye başladı. Haziran 2013'te çift nişanlandığını ve bir bebek beklediklerini açıklamıştı.

 

 

ARKA ARKAYA İKİ ÇOCUK TRENDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin